Logg innLogg inn

Audemars Piguet Rubens Barrichello Box Limited Edition Very Rare

kr 27 402

Umiddelbart tilgjengelig

Selger
Spørsmål om denne artikkelen?

Detaljer

Basisdata

Merke Audemars Piguet
Referanse 26078IO.OO.D001VS.01
Kode AP-Box-Barrichello
Type/art deler Lenke/rem
År 2010
Stand 1 (svært god stand)
Sted Tyskland, Rheinstetten - Karlsruhe
Pris 3 000 € (= kr 27 402)
Tilgjengelighet Umiddelbart tilgjengelig

Beskrivelse


Selg klokken raskt og enkelt på Chrono24

Selg Audemars Piguet?

Valg av remstørrelse

1 | Remmen/lenkens bredde

Bredden må remmen/lenken måles på den siden som skal festet til uret. Den måler altså avstanden mellom de to hornene på urkassen. For at remmen/lenken skal kunne festes på uret, må bredden stemme med bredden på klokken.

2 | Lukkebredde

Lukkebredden er bredden på remmen/lenken der den lukkes. Dersom du ønsker å fortsette å bruke originalspennen på klokken og kun ønsker å skifte ut remmen/lenken, må lukkebredden på den originale spennen tilsvare bredden på remmen/lenken. Ved bruk av foldespenne bør du velge en lenke som er spesielt beregnet på slike spenner.

3 | Remmen/lenkens lengde

Remmen/lenkens lengde består av lengden på den korte delen 3A (uten spenne) og den lange delen 3B. Når det gjelder metallenker, måles lengden på lenken inklusiv spennen i lukket tilstand.

4 | Remmens Høyde

Dette beskriver hvor høy remmen/lenken er. Mange skinnremmer blir smalere inn mot spennen. Dersom du vil fortsette å bruke originalspennen på klokken og kun ønsker å skifte ut remmen/lenken, må høyden passe til den originale remmen/lenken. Ved bruk av foldespenne bør du velge en lenke som er spesielt beregnet på slike spenner.