Logg innLogg inn

Oktopus

Kanskje du også er interessert i disse klokkene

I likhet med en blekksprut er disse særegne klokkene optimalt tilpasset miljøet under vann. Den innovative urkassen og bruk av høyteknologiske materialer sørger for at klokkene er vannbestandige og rustfrie. Noen modeller har i tillegg en månefase som hjelper deg under nattdykk.

Spido

Kanskje du også er interessert i disse klokkene

Spido-kolleksjonen tar etter sin navnebror – den er lett og solid som et spindelvev. Disse stilige klokkene er den perfekte følgesvennen når du driver med skisport og andre typer sportsaktiviteter i høyden. Høyteknologiske materialer som titan og skjeletterte urkasser redusere vekten og sørger for optimal ytelse.

Analog og digital i ett

Linde Werdelin ble grunnlagt i 2002 av to barndomsvenner fra Danmark, Morten Linde og Jorn Werdelin.

Målet deres var å skape vakre klokker med mulighet for å koble til digitale instrumenter og således forbedre sikkerheten når man er utendørs. Resultatet er virkelig bemerkelsesverdig – praktfulle mekaniske klokker med en enorm funksjonalitet.

En visjon av skjønnhet og ytelse

Filosofien er enkel – det handler om å alltid skyve grenser og leve livet til det fulle. Klokkene hjelper deg med å leve etter denne aktive filosofien ved å støtte deg når du dykker eller står på ski.

Målet er å tilby den perfekte kombinasjonen av estetikk og funksjonalitet. Hvis du kjøper en klokke fra Linde Werdelin, investerer du ikke bare i et sportsverktøy – det er også en ekte kunstverk.

Teknologi og håndverk

Alle klokkene er håndlaget med størst mulig nøyaktighet av urmakere med høy ekspertise og drives av en spesialutviklet bevegelse.

Linde Werdelin fokuserer på å bruke innovative materialer og metoder: De brukte over to år på å finjustere bruken av 3DTP™-karbonkompositt i urkassene sine – en absolutt banebrytende innsats.

Eksklusivt intervju

Jorn Werdelin

Grunnleggerne

Morten Linde
Morten Linde er den kreative kraften bak Linde Werdelin. Han legger stor vekt på estetikk og har alltid som mål å skape solid, vakker og praktisk klokkekunst.

Jorn Werdelin
Jorn Werdelin kommer fra en familie av gullsmeder og er en ivrig skiløper og dykker. Kombinasjonen gjør ham til en perfekt pådriver for Linde Werdelins tekniske sportsklokker.