Logg innLogg inn

Trusted Checkout fra Chrono24

Kjøper

Forhandlere

Trusted Checkout er den sikreste veien til drømmeklokken. Du bestiller klokken fra din valgte forhandler og betaler trygt via en sperret konto. Forhandleren får først utbetalt pengene når du har mottatt klokken. Chrono24-teamet er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp – fra betaling til forsendelse til en mulig retur.

Kjøp drømmeklokken uten risiko

Betaling via en sperret konto

Betaling via en sperret konto

Du betaler for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt drømmeklokken. Pengene blir først frigitt når du har mottatt klokken.

Godkjente forhandlere

Godkjente forhandlere

Vi overlater ikke noe til tilfeldighetene og kontrollerer nøye at alle forhandlere er seriøse. De fleste forhandlere har solgt hundrevis av klokker på Chrono24. Tvilsomme transaksjoner tolereres ikke.

Personlig support

Personlig support

Hos oss har du alltid en personlig kontaktperson. Sammen med vårt flerspråklige team overvinner du språkbarrierer og kommuniserer med forhandlere fra hele verden.

14 dagers returrett

14 dagers returrett

Hvis du ikke er fornøyd, kan du returnere klokken innen 14 dager. Kjøpesummen refunderes når forhandleren har fått klokken tilbake.

Spørsmål om Trusted Checkout

Kjøp

Når er det mulig å foreta et kjøp med Trusted Checkout?
Du finner Trusted Checkout-tilbud i søkeresultatene og på tilbudssidene med det grønne Trusted Checkout-symbolet.
Hvordan kjøper jeg et produkt via Trusted Checkout?
Det er 2 måter å bestille på via Trusted Checkout: (1) via en kjøpsforespørsel eller (2) via «Kjøp nå». Forhandleren bestemmer hvilket av disse alternativene som er mulig.

Kjøpsforespørsel
Klikk på den grønne knappen på tilbudssiden hvor det står Kjøpsforespørsel og skriv inn leveringsadressen din. Forhandleren vil deretter sende deg et individuelt tilbud som også inneholder fraktkostnader. Godta dette tilbudet dersom du ønsker å bestille produktet.

Kjøp nå
«Kjøp nå» lar deg bestille klokken uten å først ta kontakt med forhandleren. Disse tilbudene er merket med «Kjøp nå» i søkeresultatene. For å kjøpe et produkt er det bare å klikke på den grønne knappen på tilbudssiden hvor det står Kjøp nå. Skriv inn leveringsadressen din og bestill produktet. Velg deretter en betalingsmetode og sett pengene inn på den sperrede kontoen.
Må jeg registrere meg på Chrono24 før jeg kjøper klokken?
Ja. Dette gjør at vi hjelpe deg på best mulig måte dersom du har spørsmål, samt at du kan holde deg oppdatert om siste status på bestillingen.
Hvordan kontakter jeg forhandleren direkte?
Ved spørsmål om produkter kan du ta kontakt med forhandleren ved bruk av kontaktinformasjonen som er oppgitt. Vårt supportteam svarer gjerne på spørsmål om Trusted Checkout-bestillinger på telefon (+1 646-887-3560) eller e-post ().
Hva er «Kjøp nå», og hvordan fungerer det?
«Kjøp nå» lar deg bestille klokken uten å først ta kontakt med forhandleren. Disse tilbudene er merket med «Kjøp nå» i søkeresultatene.

Slik fungerer «Kjøp nå»:
 1. Klikk på den grønne knappen på tilbudssiden hvor det står Kjøp nå.
 2. Skriv inn leveringsadressen din og bestill klokken.
 3. Avslutt ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken.
Hvor mye koster Trusted Checkout?
Kostnaden for å bruke Trusted Checkout er 3,5 % av summen av artikkelprisen og fraktkostnadene.

Betaling

Hvordan betaler jeg for et produkt?
Du kan betale med kredittkort (VISA eller MasterCard) eller via bankoverføring. Hvilke betalingsmåter som er tilgjengelige for et produkt vises på tilbudssiden.

For gjennomføring av betalinger samarbeider vi med betalingstjenesten Mangopay. Mangopay er en betalingstjeneste som har spesialisert seg på nettbaserte markedsplasser og er forbundet med franske Bank Credit Mutuel Arkea.

Forsendelse

Hvor raskt er produktet tilgjengelig?
Produktet som tilbys via Trusted Checkout er som regel umiddelbart tilgjengelig eller i løpet av kort tid. Nøyaktig informasjon finner du på de respektive tilbudssidene.
Hvor lang tid tar forsendelsen og hvor mye koster den?
Ved en kjøpsforespørsel
Etter at du har sendt en kjøpsforespørsel vil forhandleren sende deg et tilbud som inkluderer leveringstid og fraktkostnader.

Ved «Kjøp nå»
Ved «Kjøp nå» vises tilgjengelighet og fraktkostnader på tilbudssiden.
Med hvilken pakketjeneste sendes produktet?
Vanligvis bestemmer forhandleren hvilken pakketjeneste han eller hun ønsker å bruke for å sende produktet. Du ser hvilken pakketjeneste som er brukt i leveringsbekreftelsen.
Kan jeg spore forsendelsen?
Vi informerer deg så snart produktet er sendt og sender deg sporingsinformasjonen på e-post, hvis den er tilgjengelig.
Er jeg forsikret mot skader under transport eller tyveri?
Trusted Checkout-bestillinger sendes alltid forsikret, med mindre du har avtalt noe annet med forhandleren.
Hvilken forsikringsverdi brukes ved forsendelse av produktet?
Vanligvis blir produktet forsikret for sin fulle verdi.

Garanti

Har jeg spesielle garantikrav ved kjøp via Trusted Checkout?
Ved kjøp via Trusted Checkout gjelder garantibestemmelsene som er pålagt ved lov. Det gis ingen ytterligere garantikrav.

Retur

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere et produkt?
Ta kontakt med vårt supportteam på telefon (+1 646-887-3560) eller e-post () for å bekrefte returen.
Hvordan kansellerer jeg bestillingen min?
Kontakt supportteamet vårt på telefon (+1 646-887-3560) eller e-post () innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av kanselleringen og fortsetter kanselleringsprosessen.
Hvem dekker kostnadene for returen?
Du må selv dekke de direkte kostnadene for returen. Vær oppmerksom på at fraktkostnaden kan være på opptil EUR 250 på grunn av forsikringen. Ved spørsmål hjelper vårt supportteam deg på telefon (+1 646-887-3560) eller e-post ().
Er opplysningene mine hos Chrono24 sikre?
Ja. Vi bruker den nyeste sikkerhetsteknologien for å beskytte dine personlige opplysninger mot manipulasjon, delvis eller fullstendig tap og uautorisert tilgang. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.
Blir opplysningene videreformidlet til en tredjepart?
Vi bruker personligopplysningene dine utelukkende til å behandle bestillingene eller forespørslene dine. Vi videreformidler ikke personopplysningene dine til tredjeparter som ikke er involvert. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.

Forhandlere

Kjøper

Trusted Checkout er inngangsporten til global handel med luksusklokker. Med den sikre kjøpsprosessen via Chrono24 skaper du tillit hos potensielle kunder og øker muligheten for salg. Teamet vårt støtter deg i kommunikasjonen med kjøperne og sikrer en problemfri gjennomføring. Registrer deg nå for Trusted Checkout!

Skap tillit og få nye kunder

Sikker betaling

Sikker betaling

Du sender klokken først etter at kjøperen har satt pengene inn på en sikker sperret konto. Dermed er du beskyttet mot manglende betaling eller bedrageri.

Internasjonalt salg

Internasjonalt salg

Med Trusted Checkout når du klokkeentusiaster i over 30 land. Sikker betaling og støtten fra Chrono24 styrker kundenes tillit og øker kjøpeviljen.

Attraktiv plassering

Attraktiv plassering

Klokkene dine vises høyere opp på listen over søkeresultater og når flere potensielle kjøpere. I tillegg synes tilbudet ditt enda bedre med Trusted Checkout-symbolet.

Omgå språkbarrierer

Omgå språkbarrierer

Vi kommuniserer gjerne med kundene på dine vegne. Vårt flerspråklige team er alltid tilgjengelig og hjelper deg med å forhandle med kjøpere fra hele verden.

Hvordan fungerer Trusted Checkout?

 • 1. Forespørsel
  Kjøperen sender deg en forespørsel.
 • 2. Tilbud
  Opprett et tilbud inklusive fraktkostnader.
 • 3. Godkjenning
  Kjøperen godtar tilbudet.
 • 4. Betaling
  Kjøperen setter pengene inn på en sperret konto.
 • 5. Frakt
  Send artikkelen.
 • 6. Ferdig
  Alt i orden? Summen utbetales.