Logg innLogg inn

Rolex 18k yellow gold and stainless steel Oyster bracelet

kr 21 225

Umiddelbart tilgjengelig

Selger
Spørsmål om denne artikkelen?

Detaljer

Basisdata

Merke Rolex
Kode bracelet-2
Type/art deler Lenke/rem
Stand 1 (svært god stand)
Kjønn Herreklokke/Unisex
Sted USA, Massachusetts, Boston
Pris $2 500 (= kr 21 225)
Tilgjengelighet Umiddelbart tilgjengelig

Klokkerem

Materiale lenke/rem Gull/stål
Farge lenke/rem Gull/stål

Beskrivelse


Selg klokken raskt og enkelt på Chrono24

Selg Rolex?

Valg av remstørrelse

1 | Remmen/lenkens bredde

Bredden må remmen/lenken måles på den siden som skal festet til uret. Den måler altså avstanden mellom de to hornene på urkassen. For at remmen/lenken skal kunne festes på uret, må bredden stemme med bredden på klokken.

2 | Lukkebredde

Lukkebredden er bredden på remmen/lenken der den lukkes. Dersom du ønsker å fortsette å bruke originalspennen på klokken og kun ønsker å skifte ut remmen/lenken, må lukkebredden på den originale spennen tilsvare bredden på remmen/lenken. Ved bruk av foldespenne bør du velge en lenke som er spesielt beregnet på slike spenner.

3 | Remmen/lenkens lengde

Remmen/lenkens lengde består av lengden på den korte delen 3A (uten spenne) og den lange delen 3B. Når det gjelder metallenker, måles lengden på lenken inklusiv spennen i lukket tilstand.

4 | Remmens Høyde

Dette beskriver hvor høy remmen/lenken er. Mange skinnremmer blir smalere inn mot spennen. Dersom du vil fortsette å bruke originalspennen på klokken og kun ønsker å skifte ut remmen/lenken, må høyden passe til den originale remmen/lenken. Ved bruk av foldespenne bør du velge en lenke som er spesielt beregnet på slike spenner.