Hvorfor Chrono24? Logg inn
Begrensede utgaver

Omega Speedmaster Professional

Auksjonen er allerede over.

Ends: Auksjonen er avsluttet

Period: 04.12.18 17:00 til 11.12.18 17:00

Buying fee:

Offers: 0

Infos zur Auktion

I 1969 reiste Omega Speedmaster til månen. Klokkens historie begynte riktignok 12 år tidligere. Kronografen, som ble designet for racerbilsjåfører, endte raskt på astronautenes håndledd og derfra direkte inn i urmakervirksomhetens historie. Fra da av var Speedmaster-modellens suksess uunngåelig. Siden 1960-tallet har Omega Speedmaster blitt en stadig større favoritt hos både privatpersoner og kjendiser. Modellen dukket opp i en rekke filmer og sikret seg en stor tilhengerskare. Etter mer enn et halvt århundre er den fortsatt en av de mest berømte klokkene i verden. Det tidløse designet, den optimale brukervennligheten og det upåklagelige ryktet gjør Speedmaster til et legendarisk klokke og noe enhver samler må ha. Den nyeste auksjonen på Chrono24 byr på et interessant utvalg av modeller av dette ikonet – og noe for enhver smak. Hvis du er ute etter en spesialutgave eller en vintage Speedy til samlingen din, da vil du garantert finne den rette klokken. Ta en titt på noen av de unike utgavene nedenfor. Chrono24-auksjonen varer fra tirsdag 04.12.2018 til tirsdag 11.12.2018 og er en hyllest til #speedytuesday.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Har du spørsmål? Kontakt oss! Teamet vårt hjelper deg gjerne:

+49 721 96693-940 Kontakt

Hva er minsteprisen?
Minsteprisen settes av selgeren av klokken før auksjonen starter. Det høyeste budet må tilsvare eller være høyere enn minsteprisen for at høystbydende skal få kjøpe klokken. Hvis minsteprisen ikke nås, får ingen budgivere tilslag på klokken og den forblir hos selgeren.
Hvorfor forlenges den gjenværende tiden kort før auksjonen avsluttes?
Hvis et bud mottas kort tid før auksjonen avsluttes, forlenges den gjenværende tiden med 30 sekunder. Dette gjentas inntil det ikke mottas flere bud og auksjonsperioden er utgått.
Hvordan deltar jeg på en auksjon?
For å kunne delta på en auksjon på Chrono24, må du ha en brukerkonto og en fullstendig utfylt profil. Registrer deg gratis her.
Jeg har kjøpt en klokke på en auksjon. Hva skjer videre?
Gratulerer med den nye klokken! Etter auksjonen overfører du totalbeløpet til en sperret konto. Deretter sender selgeren klokken til deg. Du får tilsendt nærmere informasjon om betaling på e-post etter auksjonen.
Er det gratis å delta på en auksjon?
Hvis du byr på en klokke, påløper det ingen kostnader og tilleggsgebyrer. Vær imidlertid oppmerksom på at budene er bindende: Hvis du har det høyeste budet når auksjonen avsluttes, har du kjøpt klokken og må betale totalbeløpet (høyeste bud + fraktkostnader).
Er auksjonene på Chrono24 trygge?

Hvis du vinner en auksjon foregår betalingen via Chrono24s pålitelige Trusted Checkout-tjeneste. Dette skjer ved at du først overfører totalbeløpet til en sikker sperret konto, og deretter sender selgeren klokken til deg. Først når du har mottatt klokken utbetales pengene til selgeren.

You can find more information about Trusted Checkout here.

Hvorfor tilbys klokkene i forskjellige valutaer?
Du kan kun legge inn bud i selgerens lokale valuta. Til din informasjon vises budet også i din egen valuta.
Hva er estimert pris?
Estimert pris er basert på vårt vurdering av klokkens verdi og oppgitt som et prisintervall.
Hvordan kontakter jeg selgeren av en klokke?
Klikk på «Kontakt selger» på auksjonssiden for å sende selgeren en melding.
Hvordan legger jeg inn et bud?
For å legge inn et bud, må profilen din på Chrono24 være fullstendig. Du må også være innlogget. Ved siden av klokken på auksjonssiden finner du en nedtrekksmeny hvor du kan velge et bud. Du trenger ikke å velge laveste bud, men kan hoppe over beløp.
Hvem er min kontraktspartner?
Din kontraktspartner er alltid den respektive selgeren.

Mer informasjon om avvikling via Chrono24 finner du her:

Klokken tilbys av en forhandler i utlandet. Hva bør jeg være oppmerksom på og hvilke gebyrer kommer i tillegg?
Prisen vises slik den ble oppgitt av selgeren. I tillegg kan det tilkomme ekstrakostnader som toll, avgifter, frakt- og forsikringskostnader.

For å få en eksakt pris inkludert kostnadene som inngår må du ta kontakt med selgeren av klokken. Selgeren kan også gi deg informasjon om tollformalitetene blir håndtert av speditøren. Hvis du ønsker informasjon om reglene som gjelder for ditt land må du ta kontakt de lokale tollmyndighetene.

Klokkekjøpet er tollfritt innenfor EU. Når du importerer fra et tredjeland i EU, f.eks. fra USA, kommer en lav tollavgift og innførselsmerverdiavgift i tillegg. Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for nøyaktig informasjon.
Hvordan kontrollerer Chrono24 de oppførte forhandlerne?
Forhandlernes identitet og seriøsitet kontrolleres nøye når de registrerer seg på Chrono24. Dette omfatter blant annet informasjon fra firmaattester og referanser fra andre forhandlere. Tilbakemeldinger fra kundene brukes også kontinuerlig i vurderingen.
Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.