Herreklokker

Disse klokkene gjenspeiler Monacos livsstil – eleganse, høy kvalitet og enestående skjønnhet. Hver klokke er et flott eksempel på førsteklasses urmakeri. Genève-stempelet og komplikasjoner som tourbillon eller flyback er imponerende bevis på dette.

Dameklokker

Damekolleksjonen til Ateliers deMonaco er et armbåndsur og smykke i ett. Klassiske og elegante Ronde de Monte-Carlo Femme har en rund urkasse som gir klokken en harmonisk design. I tillegg er den fremstilt med rødt gull, 600 diamanter på urkassen og en tallskive i perlemor, noe som gjør denne klokken til et ekte kunstverk. Ferdigstillingen gjøres for hånd og kan i visse tilfeller ta over 100 timer pr. klokke.

Et ungt unikum i den sveitsiske klokkeverdenen

Ateliers deMonaco ble grunnlagt i 2008 av Pim Koeslag, Peter Stas, og Robert van Pappelendam. De unge produsentene og klokkene deres gjenspeiler ånden og stilen til fyrstedømmet på den franske rivieraen. Hver modell poleres, børstes og graveres for hånd. Det ferdige produktet er mer enn en klokke – det er et mesterverk. Ateliers deMonaco er det femte merket som bærer det krevende Genève-stempelet – en kvalitetsstandard innen haute horlogerie som tildeles eksklusive Genève-baserte klokkemerker. Patenterte teknologier som den eksepsjonelt presise «eXtreme Precision 1 minute»-tourbillonen er ekstraordinære og dessuten uovertrufne i bransjen.

Filosofi

Selskapets motto er «Noblesse Oblige», hvilket antyder at klokkene fra Ateliers deMonaco er av eksepsjonell kvalitet, har en spesielt høy grad av presisjon og består av de fineste materialer. Produsenten blander tradisjonelt håndverk med innovativ teknologi, og kombinerer klassisk, elegant design med de mest moderne urverkene.

Håndverk og innovasjon

Tradisjonelt håndverk spiller en stor rolle hos Ateliers deMonaco. Fra de første skissene til den ferdige klokken – selskapets produksjonsspekter er dyptgående. Uavhengig utviklede urverk, nøye håndlagde deler, forseggjorte graveringer og skjeletterte ringer er alle del av selskapets repertoar. Det ekstremt nøyaktige og patenterte tourbillonurverket reduserer avstanden mellom tradisjonelt håndverk og morgendagens teknologi. Fremstillingen for hånd er «en ekstra ingrediens fra sjelen» som sørger for at hver klokke er unik og har Ateliers deMonacos særpreg.

Vis film

Grunnleggerne

Pim Koeslag

Pim Koeslag er utdannet mesterurmaker, og vel bevandret i mekaniske klokker og deres komplikasjoner. Han begynte karrieren sin i Frédérique Constant og er i dag administrerende direktør i Ateliers deMonaco.

Peter Stas er strategen blant grunnleggerne. Gründeren og forretningsmannen er administrerende direktør i Frédérique Constant, og har mange års ledererfaring å se tilbake på.

Robert van Pappelendam er ansvarlig for markedsføringen. Han er advokat av yrke, med mange års erfaring fra store internasjonale selskaper.

BrandBoutique

Eksklusive klokker direkte fra produsenten

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+49 721 96693-980

Kontakt