Siden 2003 har vi tilbudt sikkert kjøp og salg av luksusklokker
Regulateur

Regulateur-modellen imponerer med raffinerte mønstre på tallskiven. Også andre deler av klokken er håndlaget. Guillocheringen gir modellen i tillegg sin unike karakter. Med guillochering menes et ornament av sammenflettede linjer.

Classic

Classic-kolleksjonen avslører Jochen Benzingers spesielle håndverkskunst. Klokkene i kolleksjonen viser i tillegg tiden på en uvanlig måte, som f.eks. visning med hoppende sifre. Benzinger graverer på gullrotoren til den klassiske kronografen Zeitmaschine i henhold til kundens ønsker.

Unike klokker for individualister

Benzinger skaper klokker som er enestående i sitt slag, og fremhever bærerens individualitet og stil. Kundenes ønsker innarbeides i designen, slik at hver klokke er helt unik. Verkstedet benytter en håndverkskunst som nesten er glemt. De er blant de få som fortsatt mestrer historiske teknikker, som guillochering, helt perfekt. Klokker av denne typen er knapt å finne andre steder.

Foredling i gammel tradisjon

Ved guillochering brukes en 80 år gammel og 500 kilo tung spesialmaskin. Denne kolossen er en attraksjon på klokkemesser. Guillocheringen nådde sitt høydepunkt på 1700- og 1800-tallet. Det ble brukt til smykker, skriveverktøy og mange ulike metallgjenstander. Dette håndverket får i dag stadig større betydning når det gjelder å skape vakre mekaniske klokker.

Spesialist på gravering og skjelettering

Gravering og skjelettering er blant de andre egenskapene til Benzingers klokker. Det å gravere på en overflate er en av de eldste håndverkskunstene. Graveringskunsten blomstret rundt 1500, takket være Albrecht Dürer og hans kobberstikk. Ved skjelettering lager Benzinger flere gjennombrudd i et lukket urverk. På denne måten blir hver klokke et filigrant mesterverk.

Vis film
Jochen Benzinger i et eksklusivt intervju med Chrono24
Om Jochen Benzinger

Jochen Benzinger, født i 1961, kommer fra smykke- og klokkebyen Pforzheim i Tyskland. Han gikk i lære hos den lokale gravørmesteren. Guillocheringen lærte han seg selv. Siden 1980-tallet har han fulgt tradisjonen til berømte guillocherere som Peter Carl Fabergé. Jochen Benzinger regnes som en av de beste klokkeforedlerne i verden. Hans klienter omfatter IWC og Chronoswiss.