Mer enn 66 000 fornøyde kunder over hele verden gir oss 4,8 av 5 stjerner
Mesterverk med komplikasjon

De mekaniske klokkene fra Epos er mesterverk i sveitsisk urmakerkunst. Produsenten tar utgangspunkt i velprøvde basisurverk og utstyrer dem med selvutviklede komplikasjoner. Fremragende eksempler er Verso-modifikasjonen eller en kalender med en stor månefasevisning.

Skjelettert og Open-Heart

Skjelettisering av urverk og urskiver er en spesialitet fra Epos. Med disse klokkene kan du se det fint dekorerte, sveitsiske kvalitetsurverket mens det jobber. Urskivene på Open Heart-modellene har en utsparing rett over balansen. Dermed er det mulig å beundre taktgiverens oscillasjoner.

Klassisk og tidløs

Klokkenes design er klassisk elegant og tidløs på samme tid. Tallrike modeller er derfor perfekte til bruk på kontoret eller i formelle anledninger. Retrodesignet til mange av klokkene minner om tidligere tiår og gjør at de passer inn i dagens motebilde.

Sporty og funksjonell

Fra kronografer til pilotklokker til dykkerklokker – Epos-klokkene i Sportive-kolleksjonen oppfyller alle kravene til moderne sportsklokker. Spesielt robuste dykkerklokker er vanntette ned til 500 m og utstyrt med en heliumventil. Kronografene stopper tidsintervaller på opptil 12 timer og er derfor en ideell følgesvenn på racerbanen.

Singi Chonge i et eksklusivt intervju med Chrono24
Sofistikert teknologi til overkommelige priser

Eksklusive sveitsiske klokker, manuelt modifiserte urverk, overkommelige priser – det er Epos' filosofi. Produsentens mål er å utvikle klokker av høy kvalitet og å utstyre dem med komplikasjoner. Disse er på nivå med de kjente klokkene fra de store merkene. På grunn av det gode pris-/ytelsesforholdet er klokkene fra Epos overkommelige for nesten alle.

Artistry in Watchmaking

Epos spesialiserer seg på å endre og kunstferdig utsmykke urverk. Tallrike urverk er eksklusivt dekorert. De praktfullt utsmykkede og skjeletterte urverkene kan beundres fra forsiden gjennom et ripebestandig safirglass. I tillegg er Epos en ekspert på tilvirkning av komplikasjoner. Blant merkets mesterverk finner man mekaniske klokker med GMT-funksjon, kalender, månefasevisning eller Verso-modifikasjon. Utgangspunktet for Epos-kreasjonene er de velprøvde og pålitelige sveitsiske urverkene fra ETA eller Sellita. Hvert Epos-kaliber er et eksempel på sveitsisk urmakerkunst.

Om Epos

Epos ble grunnlagt av den anerkjente klokkeeksperten Peter Hofer i 1983. Kun to tiår senere tok familien Chonge-Forster over selskapet. Familien, som er sterkt forankret i den sveitsiske klokkebransjen, utvidet klokketilbudet og lanserte merkevaren internasjonalt. På denne måten utviklet Epos et rykte som produsent av innovative, mekaniske klokker til overkommelige priser.

Singi Chonge har vært administrerende direktør for Epos Uhren AG siden 2018. Han vokste opp i klokkebransjen og har mange års erfaring innen finans og nettmarkedsføring. Han ønsker en fornyelse av merkevaren og en tettere kobling mellom urmakertradisjon og modernitet.