Herreklokker

De tradisjonelle herreklokkene er flotte eksempler på haute horlogerie og perfekte til dress – enten du skal på middag eller i operaen. Disse klokkene har en tradisjonell design kombinert med intrikate komplikasjoner som en månefase eller visning av verdenstid. Klokkene spenner fra enkle, ultratynne utgaver i Slimline-serien til sporty kronografer i Vintage Rally-serien.

Dameklokker

Disse ekstraordinære klokkene er vakre tilbehør til en kvinnes håndledd. Det finnes en klokke for enhver anledning, enten det skal være formelt eller uformelt. Klokkene i den sofistikerte Ladies Automatic-kolleksjonen har nydelige diamantbesatte bezeler, tallskiver med diamanter og klokkeremmer i sateng, mens klokkene i Classics Index-kolleksjonen har en enklere og mer tradisjonell design.

Klokken for det 21. århundre

Den horologiske smartklokken kan virkelig gjøre alt. Ved bruk av Bluetooth-teknologi, pares dette mesterverket av sveitsiske klokkekunst med smarttelefonen din og holder oversikt over dine daglige aktiviteter, overvåker søvnen din, viser en ekstra tidssone og fungerer som alarm. Klokken stiller seg automatisk, noe som er ideelt for deg som reiser mye, og varsler i tillegg om nye e-postmeldinger og ubesvarte anrop ved å vibrere lett.

Vis film

Horologisk smartklokke

Den horologiske smartklokken (Horological Smartwatch) er fullspekket med moderne teknologi. Det klassisk analoge designet på disse herre- og dameklokkene passer til både jobb og trening. De gullbelagte klokkene med lærremmer er spesielt elegante. Smartklokken registrerer og sender aktivitetsdataene dine til den iPhone- og Android-kompatible appen, MMT-365.

Gjør din analoge klokke smart

E-stroppen (E-Strap) forvandler alle analoge armbåndsur til smartklokker. Den gir den moderne klokkeentusiasten flere praktiske funksjoner.
Funksjoner:
Aktivitetssporing
Søvnovervåkning
Smart-søvnalarmer
Varsler om fysisk aktivitet
Dynamisk trener
Oppladbart batteri
Sikkerhetskopiering i sky og gjenoppretting
Smart-E-stroppen fungerer sammen med en smarttelefon eller et nettbrett og er kompatibel med iOS og Android.

E-stropper

Smart-stroppen har de samme funksjonene som den horologiske smartklokken. Den er tilgjengelig i lysebrunt, mørkebrunt, marine eller svart lær i kombinasjon med en spenne i rustfritt stål, gullbelagt eller roseforgylt. Stroppens kraftige teknologi er diskret skjult i spennen.

En ny måte å måle presisjon på

Med Analytics kan du måle og analysere klokkens presisjon raskt, enkelt og til en rimelig pris.

Analytics er et revolusjonerende verktøy som måler presisjonen til din mekaniske klokke med en liten klemme. Alt du trenger er klokken din, klemmen og SwissConnect Analytics-appen for iPhone eller Android. Appen analyserer målingene dine og lagrer dem i skyen. I tråd med selskapets filosofi er Analytics tilgjengelig til en overkommelig pris.

Analytics er kompatibel med iOS og Android. Se hvilke enheter som støttes her.

Luksus innen rekkevidde

Frédérique Constant produserer kvalitetsklokker til rimelige priser. Deres mål er å tilby klassiske kvalitetsklokker til så mange klokkeelskere som mulig. Selv de mest kompliserte egenproduserte urverkene er forholdsvis rimelige. Frédérique Constants fokuserer på feilfrie design, tekniske innovasjoner og førsteklasses kvalitet.

En oppadgående stjerne i den sveitsiske klokkeindustrien

Frédérique Constant ble grunnlagt i 1988 av Aletta Stas-Bax og Peter Stas. Fire år senere presenterte de sine første seks modeller. I dag har Frédérique Constant en omfattende egenproduksjon, og selskapet er involvert i alle trinn – fra de første designskissene til den siste finpussen. Noen av høydepunktene deres inkluderer egenproduksjon av urverk med en evighetskalender eller tourbillon.

Grunnleggerne

Aletta Stas-Bax
Aletta Stas-Bax har et øye for design og detaljer og har ansvaret for selskapets filosofi. Hun er etterkommer etter Frederique Schreiner (1881 – 1969), hvis navn fortsatt inngår i selskapets navn.

Peter Stas
Peter Stas er Frédérique Constants hovedstrateg. Forretningsmannen er etterkommer av Constant Stas, som grunnla en bedrift som produserte tallskiver i 1904. Stamfarens fornavn utgjør den andre delen av firmanavnet.

BrandBoutique

Eksklusive klokker direkte fra produsenten

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+1 646-887-3560

Kontakt

?