BENU-serien

Benu er den første modellen og flaggskipet til Moritz Grossmann. Denne klokken representerer det beste innen urmakerkunst – den kombinerer den nyeste teknologien med et elegant utseende. I Benu Tourbillon sørger over 240 håndlagde enkeltdeler for presisjon og estetikk.

ATUM-serien

Minimalistisk design med avansert mekanikk – Atums estetikk bringer klassisk urmakerkunst inn i det 21. århundre. Atum Pure M lar deg se gjennom den delvis gjennomsiktige tallskiven. Temaet for serien er enkelhet.

TEFNUT-serien

Urmakerkunst i toppklasse er også et spørsmål om design. Tefnut-modellen demonstrerer dette på en imponerende måte. Reduksjon og enkelhet preger stilen til denne modellen. Det finnes også noe for damene – briljanter, perlemorskiver og stråleformet guillochering pryder modellen Tefnut Lady.

Christine Hutter i et eksklusivt intervju med Chrono24

Innovasjon siden 1854

Moritz Grossmann og Ferdinand A. Lange la grunnlaget for tysk urmakervirksomhet. Moritz publiserte, foreleste, var initiativtaker og medgrunnlegger av den tyske urmakerskolen i Glashütte. Klokkene fra Moritz Grossmann var den gang og er i dag preget av oppfinnsomhet. Benu Tourbillon kan stilles inn nøyaktig, siden den patenterte sekundstoppmekanismen jobber med en pensel laget av menneskehår – en nyhet innen moderne urmakeri.

Perfekt håndverkskunst

Hos Moritz Grossmann er alt rent håndverk – fra små detaljer til et komplett urverk, fra første skisse til den ferdige klokken. Hver modell er en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og fremtidsrettet mekanikk. Moritz Grossmann lager til og med viseren for hånd. Selskapets detaljorientering er enestående og uten sidestykke internasjonalt.

Vis film

Begynnelsen på en ny æra

Den nye virksomheten kombinerer Grossmanns urmakerverdier med urmakerkunstens krav og muligheter i det 21. århundre. Håndarbeid og øyemål kombineres med dataassistert konstruksjon og produksjon. De nye klokkene fra Grossmann kombinerer karakteristikken til tradisjonell urmakerkunst samt moderne elementer ved urmakerfaget for å skape vår tids presisjonskunstverk.

Grunnleggeren

Urmakeren og den internasjonalt vellykkede forretningskvinnen, Christine Hutter, vekket et av de største navnene innen tysk urmakeri til live med etableringen av Grossmann Uhren GmbH i 2008. Christine Hutter kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi i klokkene sine. Som kvinne i en mannsdominert bransje gir hun tiden et nytt hjem, og skaper dermed historie.

BrandBoutique

Eksklusive klokker direkte fra produsenten

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+49 721 96693-980

Kontakt

?