Håndtrukne klokker

Flate, klare linjer, nøyaktige – dette er det som preger de håndtrukne klokkene fra NOMOS Glashütte. Først etter mer enn 40 timers kontinuerlig bruk trenger de ny energi. Blant de håndtrukne klokkene er Tangente en av klassikerne og fungerer som et ikon for fabrikken. Samlingen suppleres med for eksempel den buede Orion-klokken i større eller mindre, lys eller mørk utgave, samt den urbane Metro som leveres med eller uten gangreservevisning.

Automatiske klokker

De automatiske klokkene fra NOMOS Glashütte går og går og går, fordi de er selvtrekkende – en liten bevegelse av håndleddet er alt som skal til. Maritime Ahoi tåler et dykk til 200 meter, mens kronen og bunnen er tett skrudd til. Zürich Weltzeit forener 24 tidssoner i en klokke og er en ekte kosmopolitt.

Fabrikken

NOMOS Glashütte er en av de få eierstyrte fabrikkene i hele verden – og holder til i den tradisjonelle tyske byen for mekaniske klokker: Glashütte. Nesten alle komponentene produseres lokalt, fra hjulverk til sortiment, med en egenproduksjon på opptil 95 prosent. NOMOS Glashütte fikk sitt gjennombrudd i 2014 med fabrikkens egne gangparti – NOMOS-Swing-systemet. Denne tekniske sensasjonen (NOMOS Glashütte har siden serieprodusert sitt eget reguleringssystem) er en uavhengighetserklæring overfor leverandører og markerer begynnelsen på en ny epoke. Fabrikken jobber kontinuerlig mot nye innovasjoner, og er for tiden den største produsenten av mekaniske klokker i Tyskland.

Fra Glashütte til hele verden

Vårt forhandlersøk viser deg hvor i verden du kan finne en NOMOS-klokke

Søk etter fagforhandler
Design

Laget for hånd i Glashütte, designet i Berlin. Hver klokke fra NOMOS Glashütte er samtidig en ekte berliner – moteriktig, enkel, leken. Tallrike kreative hoder jobber dag inn og dag ut på den perfekte formen. NOMOS Glashütte fremstiller klokkene i henhold til kriteriene som er definert av Deutscher Werkbund, hvor oversiktlighet og reduksjon til det viktigste har førsteprioritet.

Klokkeklassiker

Tangente er NOMOS' mest populære klokke så langt. På 25 år er den blitt til en klassiker og et designikon. Blant de første klokkene tilhører også Orion, Ludwig og den firkantede Tetra. Disse svært populære modellene produseres til dags dato og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger, samt i automatiske og håndtrukne utgaver. Fabrikken fremstiller 13 modellserier i dag.

BrandBoutique

Eksklusive klokker direkte fra produsenten

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+49 721 96693-980

Kontakt