Logg inn
1919 Collection

Funksjonelt, elegant, minimalistisk – det er hva som kjennetegner 1919 Collection. De store, mørke urskivene med arabiske tall fokuserer på det vesentlige. Seriens kjennetegn er åpne remfester som går sømløst over i klokkeremmen.

Klokker med Porsche-DNA

911 – Siden 1963 har dette tallet vekket følelser og representerer fascinasjonen med sportsbiler mer enn noe annet. Med 911 designet professor Ferdinand Alexander Porsche en sportsbillegende, som den dag i dag vekker begeistring. Oppskriften på suksess – form og funksjon er perfekt samstemt. Denne filosofien gjenspeiles også i Porsche Design Timepieces. I hver modell finner man Porsches typiske DNA.

En harmoni av teknologi og design

Porsche Design Timepieces er presisjonsverktøy og innovasjonsledere som kombinerer bilteknologi med sveitsisk urmakerkunst. Designere og urmakere jobber kontinuerlig med å levere det ypperste av presisjon, funksjonalitet og ytelse. Dette gjør de ved sammen å utvikle fantastiske klokker med karakteristiske linjer og enestående funksjonalitet.

Ren minimalisme, revolusjonerende teknikk

Chronograf I er den første klokken som ble designet av prof. F. A. Porsche for Porsche Design. Med sine puristiske visninger og det helt matt sorte utseendet, revolusjonerte klokken urmakerkunsten. I likhet med Porsche 911 er Chronograph I en tidløs designklassiker. Porsche Design er også den første klokkeprodusenten som brukte titan i klokkene sine. Disse klokkene er spesielt solide og lette.

Tiden og verden i bevegelse

Porsche Design stiller hele tiden spørsmål ved status quo og utvikler nye klokker med ekstraordinære funksjoner. Et eksempel på dette er reiseklokkene, som er optimalisert for globetrottere og har vekkerklokke- eller verdenstidfunksjoner. Med kun et enkelt trykk på en knapp kan man se tiden hvor som helst ellers i verden, noe som er ideelt for reisende.

Grunnleggeren

Prof. F. A. Porsche grunnla Porsche Design i 1972. Hans kreasjoner har en umiskjennelig linje med opphav i konstruksjonen av sportsbiler. I likhet med legendariske Porsche 911, er mottoet for ethvert design: Optimalisere funksjonen, redusere designen til det viktigste – i tråd med ideen om å få maksimalt ut av et minimum.