Mer enn 71 000 fornøyde kunder over hele verden gir oss 4,8 av 5 stjerner

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

Hvordan bestiller jeg en klokke?

For å bestille en klokke klikker du på den grønne knappen på annonsesiden hvor det står «Kjøp». Hvis du ikke allerede har gjort det, vil du bli bedt om å logge inn eller opprette en konto. Skriv deretter inn leveringsadressen din. Under «Kostnadsoversikt» kan du se totalprisen på bestillingen inkl. frakt. Vær oppmerksom på at eventuelle importavgifter ikke er inkludert i denne totalprisen.

Merk: Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for å få informasjon om gjeldende importregler før du bestiller fra utlandet.

Du kan betale for den nye klokken på følgende måter:

 • Betaling via gratistjenesten Trusted Checkout

  Overfør kjøpsprisen til en sperret konto, som først frigis når du har mottatt klokken. Via kredittkort (VISA eller Mastercard) eller bankoverføring. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp.

  Når du har oppgitt leveringsadressen din, må du lese og godta de generelle vilkårene og betingelsene. Klikk deretter på «Bestill betalingspliktig» for å fullføre bestillingen.

  Få mer informasjon om Trusted Checkout: https://www.chrono24.com/info/checkout.htm

 • Betale direkte til selgeren

  Du gir herved avkall på den gratis deponeringstjenesten fra Chrono24. Du overfører kjøpesummen direkte til selgeren. Betaling med kredittkort er ikke mulig.

  Når du har oppgitt leveringsadressen din, må du lese og godta de generelle vilkårene og betingelsene. Klikk deretter på «Bestill betalingspliktig» for å fullføre bestillingen. Når selgeren har behandlet bestillingen får du tilsendt betalingsinformasjonen på e-post. Etter at betalingen er mottatt, sender selgeren artikkelen.

 • Bestille fra en privat selger

  Den sikreste måten å betale på ved kjøp fra en privat selger, er gjennom deponeringstjenesten på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto, som først frigis når du har mottatt klokken.

  Du finner mer informasjon her: Selg klokker privat

Når selgeren har behandlet bestillingen, får du tilsendt betalingsinformasjonen på e-post. Etter at betalingen er mottatt, sender selgeren artikkelen.

Hvordan søker jeg etter en klokke på Chrono24?
På Chrono24 kan du enkelt finne drømmeklokken ved bruk av søkefeltet. Siden med søkeresultatene gir deg også ulike filteralternativer.

Søkefelt
Søkefeltet er den enkleste måten du kan finne en klokke på fordi du automatisk mottar søkeforslag mens du skriver.

Søkeresultatside
Siden med søkeresultater gir deg ulike filtermuligheter: Du kan filtrere etter merke, modell, referansenummer eller tilgjengelighet. Du kan også sortere søkeresultatene etter pris, annonsedato, relevans og popularitet.

Ved å klikke påLagre dette søket kan du opprette et automatisk søk og bli varslet om nye annonser på e-post. Samtidig lagres de valgte filtrene automatisk.
Hvordan filtrerer jeg søkeresultatene etter bestemte annonser?
Etter å ha søkt etter en artikkel i søkefeltet, kan du avgrense søkeresultatet videre ved å bruke filtrene i resultatlisten. Du kan filtrere søket etter merke, modell, tilstand eller materiale. Ved å klikke på mer får du opp flere filteralternativer. Du kan velge flere alternativer i hver filterkategori samtidig. Hvis du ønsker å deaktivere et filter igjen, er det bare å fjerne de aktuelle avhukingsmerkene.

Ved bruk av valgfeltet øverst til høyre i listen kan du sortere resultatene: Velg mellom pris, annonsedato, relevans og popularitet. Standardsorteringen kan du endre under Innstillinger i myChrono24-området.
Må jeg registrere meg på Chrono24 før jeg kjøper klokken?
Ja. Dette gjør at vi kan hjelpe deg på best mulig måte dersom du har spørsmål, samt at du kan holde deg oppdatert om siste status på bestillingen.
Annonsen er fra en forhandler i utlandet. Hva bør jeg være oppmerksom på ved et eventuelt kjøp og hvilke gebyrer må betales?
Prisen som er oppgitt i annonsen er det selgeren tilbyr klokken for. I tillegg kan det tilkomme ekstrakostnader som toll, avgifter, frakt- og forsikringskostnader.

For en eksakt pris, inkludert kostnadene som inngår, må du ta kontakt med selgeren av klokken. Selgeren kan også gi deg informasjon om tollklareringen håndteres av fraktleverandøren. Hvis du ønsker informasjon om reglene som gjelder for ditt land må du ta kontakt de lokale tollmyndighetene.

Klokkekjøpet er tollfritt innenfor EU. Når du importerer fra et tredjeland utenfor EU, f.eks. USA, tilkommer en lav tollavgift og innførselsmerverdiavgiften i tillegg til prisen. Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for nøyaktig informasjon.
Hvordan kan jeg forhandle med forhandleren?

Mange selgere aksepterer prisforslag. Klikk på knappen på annonsesiden hvor det står «Foreslå pris» for å sende selgeren et prisforslag. Skriv deretter inn prisforslaget og leveringsadressen din. Les og godta de generelle vilkårene og betingelsene, og klikk på «Send prisforslag». Selgeren vurderer forslaget og tar kontakt med deg.

Hvis selgeren ikke aksepterer prisforslag, er denne funksjonen utilgjengelig.

Hvordan er salgsprisen til en klokke satt sammen?
Salgsprisen til en klokke består av ulike komponenter. For det første er prisen på selve klokken relevant. Deretter kommer ekstrakostnader til emballasje, forsikring, frakt, merverdi- og importavgifter. Hvor høye ekstrakostnadene er avhenger av om du bestiller klokken fra en selger lokalt eller i utlandet. Ta kontakt med selgeren for detaljert informasjon.
Annonsen er fra en forhandler i utlandet. Hva bør jeg være oppmerksom på ved et eventuelt kjøp og hvilke gebyrer må betales?
Prisen som er oppgitt i annonsen er det selgeren tilbyr klokken for. I tillegg kan det tilkomme ekstrakostnader som toll, avgifter, frakt- og forsikringskostnader.

For en eksakt pris, inkludert kostnadene som inngår, må du ta kontakt med selgeren av klokken. Selgeren kan også gi deg informasjon om tollklareringen håndteres av fraktleverandøren. Hvis du ønsker informasjon om reglene som gjelder for ditt land må du ta kontakt de lokale tollmyndighetene.

Klokkekjøpet er tollfritt innenfor EU. Når du importerer fra et tredjeland utenfor EU, f.eks. USA, tilkommer en lav tollavgift og innførselsmerverdiavgiften i tillegg til prisen. Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for nøyaktig informasjon.
Hvordan betaler jeg?

Betaling via gratistjenesten Trusted Checkout

Med Trusted Checkout kan du betale med kredittkort (VISA eller Mastercard) eller via bankoverføring. Betalingsinformasjonen blir tilgjengelig på slutten av bestillingen. Betaling via PayPal er ikke mulig for øyeblikket.

Få mer informasjon om Trusted Checkout: https://www.chrono24.no/about-us.htm

Betale direkte til selgeren

Hvis du ønsker å betale kjøpesummen direkte til forhandleren, kan du gjøre det via bankoverføring. Betaling med kredittkort er ikke mulig.

Bestille fra en privat selger

Den sikreste måten å betale på ved kjøp fra en privat selger, er gjennom deponeringstjenesten på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto, som først frigis når du har mottatt klokken. Du finner mer informasjon her: Selg klokker privat

Merk: Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for å få informasjon om gjeldende importregler før du bestiller fra utlandet.

Er betaling via PayPal eller med kredittkort sikkert?
Vi anbefaler deg å bruke Chrono24s deponeringstjeneste for sikker betaling. Vær oppmerksom på følgende når du betaler med kredittkort eller PayPal:

Du kan selv bidra til mer sikkerhet ved å følge visse sikkerhetsregler når du betaler med kredittkort på nett. Kontroller at du bruker en kryptert tilkobling. Dette er angitt ved https og hengelåsen i adressefeltet i nettleseren din. Kontroller kredittkortutskriften din regelmessig. Mange kredittkortleverandører har en Zero-Liability-Policy (ansvarsfraskrivelse), bortsett fra ved uaktsomhet. Dette betyr at kunden ikke er ansvarlig i tilfelle misbruk. Hvis det er foretatt uautoriserte betalinger med kredittkortet ditt, må du kontakte kredittkortleverandøren så raskt som mulig. Kontakt PayPal direkte for mer informasjon og betingelser for kjøpet. Vær også oppmerksom på at hvis du betaler til «venner og familie», kan du ikke benytte deg av PayPals kjøperbeskyttelse, og vi kan ikke støtte deg i dette tilfellet.
Selgeren tilbyr kun forskuddsbetaling via bankoverføring. Er det troverdig?
Vi anbefaler generelt å benytte Chrono24s deponeringstjeneste ved gjennomføring av kjøp. Hvis dette ikke er mulig, bør du være oppmerksom på følgende:

Vi legger stor vekt på at forhandlerne som er oppført på Chrono24 er troverdige. Forhandlernes identitet og seriøsitet kontrolleres nøye når de registrerer seg på Chrono24. Dette omfatter blant annet informasjon fra firmaattester og referanser fra andre forhandlere. Så hvis en kommersiell forhandler ber om forskuddsbetaling ved bankoverføring er det relativt pålitelig. Alternativt kan du avtale et personlig møte på et trygt sted for overlevering av klokken med kontantbetaling. Vær oppmerksom på at Chrono24 ikke påtar seg ansvar for kjøpet.

Ved kjøp fra en privat selger er forskuddsbetaling ingen sikker metode. Hvis den private selgeren krever forskuddsbetaling og du absolutt ønsker å kjøpe klokken som tilbys, er det i din egen interesse å kontrollere selgerens og tilbudets kredibilitet. For eksempel kan du kreve referanser eller få tilsendt flere bilder av klokken eller personlige dokumenter. Alternativt er det mulig å gjennomføre betalingen ved personlig overlevering på et trygt sted eller bruk av en pålitelig deponeringstjeneste. Hvis du er i tvil om selgerens troverdighet, er det bedre å ikke kjøpe fra vedkommende.

Mange selgere tilbyr kjøp direkte via Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp. Mer informasjon om kjøp via Chrono24 finner du her:

Hvilke regler gjelder for retur?

Når du bestiller via Trusted Checkout har du alltid 14 dagers returrett. Når du betaler kjøpesummen direkte til forhandleren, må du be om informasjon om forhandlerens retningslinjer for retur på forhånd.

Ved kjøp fra en privat selger frafaller den juridiske returretten. Du kan imidlertid sende en klage til Chrono24 innen 7 dager etter mottak av klokken.

Hvem dekker kostnadene for returen?
Ved bruk av angreretten må du selv dekke de direkte kostnadene for returen. Vær oppmerksom på at fraktkostnaden kan være på opptil EUR 250 på grunn av forsikringen.
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Hva er Trusted Checkout?

Trusted Checkout er den sikreste veien til drømmeklokken. Du betaler for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp.

Få mer informasjon om Trusted Checkout: https://www.chrono24.no/about-us.htm

Hva koster Trusted Checkout?
Trusted Checkout-tjenesten er i prinsippet gratis.

Hvis du derimot betaler med American Express (Amex), tilkommer det en tilleggsavgift fordi denne betalingsmåten er veldig dyr for oss. Størrelsen på det enkelte gebyret vises i god tid under kjøpsprosessen når du får opp de tilgjengelige betalingsalternativene.
Har jeg spesielle garantikrav ved kjøp via Trusted Checkout?
Ved kjøp via Trusted Checkout gjelder garantibestemmelsene som er pålagt ved lov. Det gis ingen ytterligere garantikrav.
Når er det mulig å foreta et kjøp med Trusted Checkout?
Du finner Trusted Checkout-annonser i søkeresultatene og på annonsesidene med det grønne Trusted Checkout-symbolet.
Hva bør jeg være oppmerksom på når det gjelder private selgere?
Den sikreste måten å betale på ved kjøp fra en privat selger, er gjennom deponeringstjenesten på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Chrono24s supportteam er behjelpelig hvis noe ikke fungerer som avtalt.

Hvis den private selgeren ikke tilbyr deponeringstjenesten på Chrono24 som et betalingsalternativ, råder vi deg til å gjennomføre kjøpet ved personlig overlevering på et trygt sted. Den tryggeste måten i denne sammenheng er å foreta overleveringen i lokalene til en etablert klokkeforhandler, som samtidig kan kontrollere klokken. Mulige alternativer er betaling via PayPal eller ved bruk av en ekstern deponeringstjeneste.
Kontrollerer Chrono24 forhandleren?
Forhandlernes identitet og seriøsitet kontrolleres nøye når de registrerer seg på Chrono24. Dette omfatter blant annet informasjon fra firmaattester og referanser fra andre forhandlere. Tilbakemeldinger fra kundene brukes også kontinuerlig i vurderingen.
Hva sier «Trusted Seller»-merket om en forhandler?
Forhandlernes identitet og seriøsitet kontrolleres nøye når de registrerer seg på Chrono24. Kun forhandlere som anses å være spesielt pålitelige og troverdige basert på vår erfaring og kundenes tilbakemeldinger kan bruke «Trusted Seller»-merket.

En Trusted Seller er en profesjonell klokkeforhandler som forplikter seg til å overholde visse betingelser. Disse inkluderer blant annet at

 • informasjonen som forhandleren har oppgitt om seg selv og virksomheten på plattformen og til Chrono24 er sannferdig
 • forhandleren utelukkende selger originale artikler fra pålitelige kilder
 • forhandleren gir en korrekt beskrivelse av produktet sitt og informerer om eventuelle mangler i den tilhørende beskrivelsen og bildene av artikkelen
 • forhandleren vanligvis svarer på kundehenvendelser som vedkommende mottar på e-post via Chrono24 innen fem virkedager.

Rettferdig forretningsavvikling står alltid i forgrunnen. Ved eventuelle uoverensstemmelser skal forhandleren, i fellesskap med kunden, prøve å finne en løsning som er tilfredsstillende for begge parter. Et eventuelt brudd på ett eller flere av disse vilkårene kan føre til at forhandleren mister sin «Trusted Seller»-status, enten midlertidig eller permanent, og at vedkommende kan miste sitt Chrono24-medlemskap ved alvorlige overtredelser.
Hvem er det som har gitt forhandleranbefalingene?
Klokkeforhandlere har muligheten til å anbefale andre forhandlere til brukerne av Chrono24. Det er kun tillatt å gi maksimalt ti anbefalinger. I tillegg er det kun «Trusted Seller»-forhandlere som kan anbefale andre og selv motta anbefalinger.
Hva er ekthetsgaranti?
Forhandlerne på Chrono24 har ikke lov til å tilby eller selge kopier og forfalskninger. Hver forhandler er derfor forpliktet til å kontrollere om klokken er ekte før den tilbys for salg og oppgi eventuelle avvik fra klokkens opprinnelige leveringstilstand i beskrivelsen. Du finner mer informasjon om dette under våre vilkår for ekthetsgaranti.
Hvordan ser jeg om det er en forfalskning?
I henhold til Chrono24s uinnskrenkede retningslinjer er det ikke tillatt å tilby forfalskninger på Chrono24. Vi kontrollerer alle kommersielle forhandlere og de fleste av dem har tilbudt luksusklokker på Chrono24 i mange år. Trusted Seller-merket er en ekstra indikasjon på hvor seriøs en forhandler er. Hvis en forhandler beviselig tilbyr en kopi, blir vedkommende sperret av oss.

For å være på den sikre siden, bør du finne den faktiske markedsverdien før du kjøper drømmeklokken. Rolex, Breitling og andre luksusmerker selges vanligvis ikke for et par hundre euro. Generelt er det slik at hvis et tilbud høres for godt ut til å være sant eller hvis du er i tvil om klokken er ekte, bør du heller avstå fra å kjøpe den. Istedenfor bør du rapportere mistankene dine til oss via linken «Rapporter en mistenkelig annonse» direkte i annonsen.

Vær oppmerksom på at autentiske merkeklokker noen ganger utstyres med reservedeler under en reparasjon som ikke er helt like originaldelene som opprinnelig ble montert i denne modellen. Noen ganger er det mangel på reservedeler, spesielt for vintageklokker. I dette tilfellet er forhandleren forpliktet til å informere om at delene er skiftet ut.
Hvor kan jeg rapportere mistanker om at en artikkel ikke er ekte?
Du kan rapportere en mistenkelig artikkel direkte i annonsen. Linken Rapporter en mistenkelig annonse finner du under «Detaljer» i hver annonse. Gi en nøyaktig beskrivelse av hva mistanken er basert på. Vi vil deretter sjekke meldingen din og foreta nødvendige tiltak ved behov.
Hvilken sikkerhet gir en klokkegaranti meg?
En garanti er en frivillig tilleggstjeneste levert av forhandleren eller produsenten, som garanterer ubetinget kompensasjon. Garantien gjelder vanligvis for funksjonaliteten til visse deler av eller hele klokken over en på forhånd definert periode.

Nettforhandlere gir også noen ganger garantier for visse tjenester. Finn ut på forhånd hvilke garantier som dekkes av forhandleren og hvor lenge de er gyldige. Etter kjøpet må du forsikre deg om at garantikortet er datert og stemplet eller signert, og at kvitteringen stemmer overens med garantikortet. Hvis ikke kan det hende at garantikortet ikke aksepteres.
Hva er kjøperbeskyttelse?

Med Chrono24s kjøperbeskyttelse får du fortsatt støtte etter at du har bestilt en klokke på Chrono24. Når noe, en sjelden gang, ikke går som planlagt, er vi der for å hjelpe deg. Vi hjelper deg med å finne en tilfredsstillende løsning sammen med forhandleren. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss senest 14 dager etter at du har mottatt klokken på support@chrono24.com.

Du finner mer informasjon om kjøperbeskyttelsen her: Chrono24 kjøperbeskyttelse

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Hvilken sikkerhet gir en klokkegaranti meg?
En garanti er en frivillig tilleggstjeneste levert av forhandleren eller produsenten, som garanterer ubetinget kompensasjon. Garantien gjelder vanligvis for funksjonaliteten til visse deler av eller hele klokken over en på forhånd definert periode.

Nettforhandlere gir også noen ganger garantier for visse tjenester. Finn ut på forhånd hvilke garantier som dekkes av forhandleren og hvor lenge de er gyldige. Etter kjøpet må du forsikre deg om at garantikortet er datert og stemplet eller signert, og at kvitteringen stemmer overens med garantikortet. Hvis ikke kan det hende at garantikortet ikke aksepteres.
Hvor og hvordan kan jeg betale tollavgiftene og innførselsmerverdiavgiften?
Avgiftene og merverdiavgiften samles inn av de ansvarlige tollmyndighetene og skal betales så snart varen ankommer mottakerlandet. I de fleste tilfellene betaler du gjeldende avgifter og merverdiavgift direkte til fraktleverandøren ved levering.
Annonsen er fra en forhandler i utlandet. Hva bør jeg være oppmerksom på ved et eventuelt kjøp og hvilke gebyrer må betales?
Prisen som er oppgitt i annonsen er det selgeren tilbyr klokken for. I tillegg kan det tilkomme ekstrakostnader som toll, avgifter, frakt- og forsikringskostnader.

For en eksakt pris, inkludert kostnadene som inngår, må du ta kontakt med selgeren av klokken. Selgeren kan også gi deg informasjon om tollklareringen håndteres av fraktleverandøren. Hvis du ønsker informasjon om reglene som gjelder for ditt land må du ta kontakt de lokale tollmyndighetene.

Klokkekjøpet er tollfritt innenfor EU. Når du importerer fra et tredjeland utenfor EU, f.eks. USA, tilkommer en lav tollavgift og innførselsmerverdiavgiften i tillegg til prisen. Ta kontakt med de lokale tollmyndighetene for nøyaktig informasjon.
Hva er tollavgifter og innførselsmerverdiavgift?
Ved import av varer kan det bli ilagt tollavgifter og innførselsmerverdiavgift. Disse samles inn av de ansvarlige tollmyndighetene og må betales med en gang varen når mottakerlandet. Ta kontakt med tollvesenet for mer detaljert informasjon.
Hvem kan jeg stille et spørsmål om en bestemt klokke?
For spørsmål om egenskaper, tilstand, tilgjengelighet eller levering må du ta kontakt med selgeren. For å stille selgeren et spørsmål, klikker du på «Kontakt selger» på annonsesiden.
Hvordan søker jeg etter en klokke på Chrono24?
På Chrono24 kan du enkelt finne drømmeklokken ved bruk av søkefeltet. Siden med søkeresultatene gir deg også ulike filteralternativer.

Søkefelt
Søkefeltet er den enkleste måten du kan finne en klokke på fordi du automatisk mottar søkeforslag mens du skriver.

Søkeresultatside
Siden med søkeresultater gir deg ulike filtermuligheter: Du kan filtrere etter merke, modell, referansenummer eller tilgjengelighet. Du kan også sortere søkeresultatene etter pris, annonsedato, relevans og popularitet.

Ved å klikke påLagre dette søket kan du opprette et automatisk søk og bli varslet om nye annonser på e-post. Samtidig lagres de valgte filtrene automatisk.
Hvordan kontrollerer Chrono24 de oppførte forhandlerne?
Forhandlernes identitet og seriøsitet kontrolleres nøye når de registrerer seg på Chrono24. Dette omfatter blant annet firmaattester og referanser fra andre forhandlere. Tilbakemeldinger fra kundene brukes også i vurderingen.
Hva gjør jeg hvis selgeren ikke svarer på henvendelsen min?
Hvis en selger ikke svarer innen rimelig tid, kan det være flere grunner til dette. Chrono24 er en internasjonal nettplattform med selgere fra forskjellige land. Mange av disse forhandlerne er stengt på nasjonale helligdager og i ferier. Og ved økt etterspørsel kan det hende at det tar litt tid før henvendelsene besvares. Husk å kontakte selgeren på et av språkene som er oppført ved siden av kontaktskjemaet, og gi dem tid til å svare på meldingene dine.
Hva betyr fagbegreper som repetisjon eller kronograf?
Beskrivelser av de viktigste fagbegrepene finnes i vårt klokkeleksikon.
Hvordan finner jeg en bestemt klokke?

For å finne klokker på Chrono24, bør du bruke søkefunksjonen. Når du har utført et søk, kan du innskrenke søkeresultatene ved å velge mellom flere forskjellige filtre, som f.eks. «modell», «år» eller «pris».

Du kan også lagre et søk og motta et varsel ved nye søketreff.

Hvordan endrer eller sletter jeg et lagret søk?
Under «Lagrede søk» i myChrono24-området finner du en oversikt over lagrede søk. Her kan du se aktuelle søkeresultater for individuelle søk, slette søkene og aktivere eller deaktivere varsler for søkene. Ved å klikke på «Endre» kan du gi individuelle søk et nytt navn.
Hvordan kan jeg se eller endre ønskelisten min?
Under fanen «Ønskeliste» finner du alle annonser du har merket i myChrono24-området, slik at du raskt får tilgang til dem. Ved å klikke på hjertesymbolet øverst til høyre i annonsen, kan du legge den til på din personlige ønskeliste. Ved å klikke på hjertesymbolet igjen, fjernes annonsen fra ønskelisten din. Hvis en av annonsene ikke lenger er tilgjengelig, kan du ikke lenger hente den frem.
Hva bør jeg være oppmerksom på når det gjelder private selgere?
Den sikreste måten å betale på ved kjøp fra en privat selger, er gjennom deponeringstjenesten på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Chrono24s supportteam er behjelpelig hvis noe ikke fungerer som avtalt.

Hvis den private selgeren ikke tilbyr deponeringstjenesten på Chrono24 som et betalingsalternativ, råder vi deg til å gjennomføre kjøpet ved personlig overlevering på et trygt sted. Den tryggeste måten i denne sammenheng er å foreta overleveringen i lokalene til en etablert klokkeforhandler, som samtidig kan kontrollere klokken. Mulige alternativer er betaling via PayPal eller ved bruk av en ekstern deponeringstjeneste.
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Hvem dekker kostnadene for returen?
Ved bruk av angreretten må du selv dekke de direkte kostnadene for returen. Vær oppmerksom på at fraktkostnaden kan være på opptil EUR 250 på grunn av forsikringen.

Hvis du ønsker å oppgi en annen leveringsadresse, må du sende oss den nye adressen ved å klikke på «Kontakt Chrono24» nedenfor. Vi tar oss av alt annet.

Ved betaling med kredittkort får du en tilbakemelding fra systemet innen få minutter. Hvis du ikke mottar en betalingsbekreftelse, eller hvis du mottar en feilmelding, kan grunnen til dette være som følger:

1. Kontroller om kredittkortet ditt er registrert for 3D Secure (VerifiedByVisa / Mastercard Secure Code). Vi anbefaler at du tar kontakt med banken din for dette.

2. Noen kredittkort har en utbetalingsgrense, og denne kan du øke ved å ta kontakt med kredittkortleverandøren din.

Takk for betalingen. Under «Kjøp» i myChrono24-området kan du bekrefte betalingen ved å klikke på «Ja, jeg har betalt».

Vi informerer deg selvfølgelig så snart betalingen er mottatt. Du kan se bort fra andre meldinger som ber deg om å gjennomføre betalingen. Disse meldingene genereres automatisk og deaktiveres så snart betalingen er mottatt.

Merk: Ved en betalingsoverføring tar det ca. 2-3 virkedager før betalingen er mottatt.

Når mottar jeg klokken?
Tilgjengelighet og leveringstid er oppgitt på annonsesiden. Vær oppmerksom på at disse tidsrommene gjelder fra betalingen er mottatt. For spørsmål om levering må du ta kontakt med selgeren. For å stille selgeren et spørsmål, klikker du på «Kontakt selger» på annonsesiden.
Hvor raskt er artikkelen tilgjengelig?
Artiklene er som regel tilgjengelige med en gang eller i løpet av kort tid. Nøyaktig informasjon finner du på de respektive annonsesidene.
Hvilken fraktleverandør brukes til å sende artikkelen?
Vanligvis bestemmer forhandleren hvilken fraktleverandør som brukes til å sende artikkelen. Hvilken fraktleverandør som er brukt er oppgitt i leveringsbekreftelsen.
Kan jeg spore forsendelsen?
Vi informerer deg så snart artikkelen er sendt og sender deg sporingsinformasjonen på e-post – hvis den er tilgjengelig.
Er jeg forsikret mot transportskader eller tyveri?
Bestillinger som gjøres via Trusted Checkout sendes alltid forsikret, med mindre du har avtalt noe annet med forhandleren.
Hvilken forsikringsverdi brukes ved forsendelse av artikkelen?
Vanligvis forsikres artikkelen for sin fulle verdi.
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.

Takk for betalingen. Under «Kjøp» i myChrono24-området kan du bekrefte betalingen ved å klikke på «Ja, jeg har betalt».

Vi informerer deg selvfølgelig så snart betalingen er mottatt. Du kan se bort fra andre meldinger som ber deg om å gjennomføre betalingen. Disse meldingene genereres automatisk og deaktiveres så snart betalingen er mottatt.

Merk: Ved en betalingsoverføring tar det ca. 2-3 virkedager før betalingen er mottatt.

Når mottar jeg klokken?
Tilgjengelighet og leveringstid er oppgitt på annonsesiden. Vær oppmerksom på at disse tidsrommene gjelder fra betalingen er mottatt. For spørsmål om levering må du ta kontakt med selgeren. For å stille selgeren et spørsmål, klikker du på «Kontakt selger» på annonsesiden.

Hvis du ønsker å oppgi en annen leveringsadresse, må du sende oss den nye adressen ved å klikke på «Kontakt Chrono24» nedenfor. Vi tar oss av alt annet.

Takk for betalingen. Under «Kjøp» i myChrono24-området kan du bekrefte betalingen ved å klikke på «Ja, jeg har betalt».

Vi informerer deg selvfølgelig så snart betalingen er mottatt. Du kan se bort fra andre meldinger som ber deg om å gjennomføre betalingen. Disse meldingene genereres automatisk og deaktiveres så snart betalingen er mottatt.

Merk: Ved en betalingsoverføring tar det ca. 2-3 virkedager før betalingen er mottatt.

Hva kan jeg gjøre når selgeren ikke svarer meg?
Våre selgere oppfordres til å svare på forespørsler innen 5 virkedager. Mange selgere mottar en rekke henvendelser daglig, som til tider kan føre til forsinkelser. Du kan også prøve å nå selgeren på telefon. I de fleste tilfeller finner du telefonnummeret under «Selger» på annonsesiden.
Hvordan kontakter jeg forhandleren direkte?
Ved spørsmål om produkter kan du ta kontakt med forhandleren ved bruk av kontaktinformasjonen som er oppgitt. Vårt supportteam svarer gjerne på spørsmål om Trusted Checkout-bestillinger på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post ().
Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Når får jeg pengene mine?

Ved betaling via deponeringstjenesten

Når kjøperen har overført kjøpesummen til den sperrede kontoen, oppbevares pengene trygt på denne kontoen inntil kjøperen har bekrefter han har mottatt den bestilte artikkelen. Betalingen frigis senest 7 dager etter at kjøperen har bekreftet at artikkelen er mottatt. Betalingen kan også frigis tidligere, dersom kjøperen er enig i dette.

Hvis kjøperen betaler kjøpesummen direkte til deg, må du kontakte kjøperen direkte. Vi anbefaler deg å bruke forhåndsbetaling ved salg.

Jeg finner ikke annonsen min. Når blir annonsen aktivert på Chrono24?
Hvis du ikke finner annonsen din på Chrono24, kan det skyldes én av følgende ting:
 1. Den manuelle kontrollen er ikke utført ennå.
 2. Med hensyn til sikkerheten til våre brukere kontroller Chrono24 alle nye annonser manuelt. Denne kontrollen utføres på hverdager, men ikke i helgene. Aktiveringen tar vanligvis 1 til 3 virkedager.
 3. Sikkerhetsbildene er ikke korrekte. I dette tilfellet har du mottatt en e-post som ber om at du oppdaterer sikkerhetsbildene i myChrono24-området.
 4. Brukerkontoen er ikke aktivert ennå. Kontroller om du har klikket på lenken i aktiveringseposten og bekreftet brukerkontoen din.
 5. I noen land er det nødvendig å bekrefte identiteten til den private selgeren. Kanskje identiteten din ikke er bekreftet ennå. Vær oppmerksom på at det kan ta én til tre virkedager å bekrefte legitimasjonen din.
Hvor mye er klokken min verdt?

Du kan enkelt finne ut hvor mye klokken din er verdt på Chrono24 - det er selvfølgelig helt gratis. Velg modell og tilstand, så sammenligner vi klokken din med 475 000 annonser fra hele verden. Deretter får du en prisanbefaling som er et godt utgangspunkt for å få en best mulig pris for klokken.
Til verdivurderingen

Kjøper Chrono24 klokker?
Chrono24 en nettbasert markedsplass som bringer klokkeelskere fra hele verden sammen. Transaksjonen finner alltid sted mellom kjøper og selger. Derfor verken kjøper, vurderer eller kontrollerer vi artiklene som er til salgs. Vi anbefaler deg å selge klokken ved bruk av en annonse.
Hva er et referansenummer?
Referansenummeret viser til klokkemodellen eller modellvarianten og kan bestå av flere tall og bokstaver. Avhengig av produsent kan referansenummeret være oppgitt på bunnen av urkassen (må ikke forveksles med urkassenummeret), låsen på klokkeremmen og en sjelden gang være inngravert på tallskiven. Referansenummeret skal uansett være oppgitt i papirene eller på kvitteringen til klokken. Hvis du ikke finner referansenummeret kan du søke på Internett etter produsentens navn slik det er angitt på tallskiven og sammenligne bildene med din klokke. Dette korte sammenligningssøket vil i de fleste tilfeller kunne hjelpe deg videre.
Hva koster det å annonsere tilbehør?
Private selgere kan selge tilbehør gratis på Chrono24.

For å opprette en annonse må du velge menypunktet «Selg klokke» og deretter «Selg tilbehør».
Hvordan kan jeg sende klokken?
Chrono24 har dessverre ingen samarbeidsavtale med en fraktleverandør for øyeblikket. Søk på forhånd etter en lokal fraktleverandør for transport av verdisaker. Ta direkte kontakt med en fraktleverandør og spør dem om vilkårene for å sende klokken. Påse at klokken er fullstendig forsikret og sendes med et sporingsnummer. Mottakeren må signere for pakken. Ved en internasjonal retur må pakken merkes med «RETUR», slik at det ikke ilegges toll og avgifter på pakken.
Hvordan endrer jeg annonsen?

Du kan redigere annonsen når som helst i myChrono24-området (foreløpig kun tilgjengelig på nettstedet til Chrono24). Velg «Annonse» i menyen og klikk deretter på «Rediger annonse» under annonsen.

Hvis du ønsker å endre pris, merke eller modell, må du ta kontakt med oss på kontaktskjemaet nedenfor.

Hvilke betalingsalternativ kan jeg tilby hvis jeg har funnet en kjøper?
Kjøperen betaler som regel via deponeringstjenesten på Chrono24. Det betyr at kjøperen overfører kjøpesummen til en sikker sperret konto. Deretter sender du klokken til kjøperen og får kjøpesummen utbetalt så snart kjøperen har mottatt klokken.

I enkelte tilfeller er det mulig at en kjøper eller selger ikke kan bruke deponeringstjenesten i sitt land. I slike tilfeller betaler kjøperen deg direkte. Du kan deretter velge ønsket betalingsmåte, f.eks. bankoverføring eller PayPal. Chrono24 sender avslutningsvis betalingsinformasjonen din til kjøperen.

Du finner mer informasjon om deponeringstjenesten her.

Du kan selvfølgelig også overlevere artikkelen til kjøperen personlig. I dette tilfellet anbefaler vi å velge et beskyttet eller overvåket sted som f.eks. hos en gullsmed. Også i dette tilfellet kan du velge deponeringstjenesten som et sikkert betalingsalternativ. I tillegg bør du følge sikkerhetsanvisningene våre.
Jeg har ikke solgt klokken

Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, refunderer vi annonsegebyret. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Som bevis på at klokken ikke er solgt etter 6 måneder, må du sende oss 2 bilder av klokken, som viser to tidspunkter vi har valgt. Ta i så fall kontakt med oss på kontaktskjemaet nedenfor.

Vær oppmerksom på at en tilbakebetaling ikke er mulig i henhold til våre vilkår og betingelser for private selgere hvis du allerede har solgt klokken et annet sted.

Hvorfor kontrollerer Chrono24 om annonsen min fortsatt er aktuell innenfor den betalte perioden?
Vi ønsker å tilby besøkende på markedsplassen vår høyest mulig kvalitet. For at annonsene på Chrono24 skal være så aktuelle som mulig, kontrollerer vi hver tredje måned via e-post at artiklene som averteres fortsatt er tilgjengelige. Hvis annonsen ikke bekreftes blir den automatisk slettet etter en uke.
Annonsen min er slettet

For at annonsene på Chrono24 skal være så aktuelle som mulig kontrollerer vi regelmessig at artiklene som averteres fortsatt er tilgjengelige. Hvis annonsen ikke bekreftes, blir den automatisk slettet etter en uke. Vi aktiverer gjerne annonsen på nytt. Ta i så fall kontakt med oss på kontaktskjemaet nedenfor.

Du kan forøvrig administrere annonsene dine i myChrono24-området. Der finner du all viktig informasjon på ett sted.

Hvor lenge er annonsen min aktiv på nett?
Annonsen vises på nett på Chrono24 de neste tre månedene. I løpet av denne tiden kan du ikke tilby eller selge artikkelen andre steder. Hvis du ikke har solgt artikkelen i løpet av denne perioden, kan du forlenge annonseperioden med ytterligere 3 måneder eller slette annonsen. For å forlenge annonseperioden trenger vi bevis på at du fortsatt eier artikkelen.
Hvordan fungerer pengene-tilbake-garantien?
Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, får du annonsegebyret tilbake. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert online på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Etter utløpet av 6-måneders perioden har du 4 uker på deg til å bevise at du fortsatt har klokken i din besittelse.
Jeg finner ikke annonsen min. Når blir annonsen aktivert på Chrono24?
Hvis du ikke finner annonsen din på Chrono24, kan det skyldes én av følgende ting:
 1. Vi har ikke sjekket annonsen din ennå. Av sikkerhetsmessige grunner kontroller vi alle nye annonser manuelt. Dette tar som regel 1-2 virkedager.
 2. Sikkerhetsbildene er ikke korrekte. Oppdater disse i myChrono24-området.
 3. Hvis du har betalt ved bankoverføring, skjer aktiveringen kun etter at pengene er kommet inn på kontoen vår. Ved internasjonale overføringer kan dette ta flere dager.
 4. Brukerkontoen din er ikke aktivert ennå. Kontroller om du har klikket på lenken i aktiveringseposten og bekreftet brukerkontoen din.
Hvor lenge er annonsen min aktiv på nett?
Annonsen vises på nett på Chrono24 de neste tre månedene. I løpet av denne tiden kan du ikke tilby eller selge artikkelen andre steder. Hvis du ikke har solgt artikkelen i løpet av denne perioden, kan du forlenge annonseperioden med ytterligere 3 måneder eller slette annonsen. For å forlenge annonseperioden trenger vi bevis på at du fortsatt eier artikkelen.
Når kan jeg slette annonsen?
Annonsen er på nett i de neste tre månedene. Tilby artikkelen din kun på Chrono24 i denne perioden for ikke å skuffe interesserte kjøpere. Du kan slette annonsen i myChrono24-området hvis det er tungtveiende grunner for det.
Hvordan oppretter jeg en annonse på Chrono24?

Annonseveiviseren gjør det enkelt å opprette en annonse på Chrono24. Du trenger kun å oppgi klokkens referansenummer. Du kan også velge modell manuelt. Bare klikk på «Fortsett uten referansenummer». Du finner mer informasjon her: Vellykket salg på Chrono24

Hvor mange annonser kan jeg publisere som privat selger?
Som privatselger kan du legge ut inntil 10 annonser samtidig. Kommersielt salg av artikler er ikke tillatt for private selgere. Vi forbeholder oss derfor retten til å ikke publisere annonser fra private selgere hvis de ser ut som de er kommersielle.

Hvis du ønsker å selge klokker kommersielt på Chrono24, kan du registrere deg som forhandler. Mer informasjon finner du her.
Kan jeg selge hele samlingen min som privat samler?
Det er ingen spesielle vilkår for samlere. I dette tilfellet må hver klokke annonseres individuelt.
Hva koster det å annonsere tilbehør?
Private selgere kan selge tilbehør gratis på Chrono24.

For å opprette en annonse må du velge menypunktet «Selg klokke» og deretter «Selg tilbehør».
Hvordan foregår salget i detalj?
Du selger trygt via deponeringstjenesten på Chrono24. Det betyr at du først sender klokken når kjøperen har overført kjøpesummen til en sperret konto. Når kjøperen har mottatt artikkelen blir kjøpesummen overført.

I enkelte tilfeller er det mulig at en kjøper eller selger ikke kan bruke deponeringstjenesten i sitt land. I slike tilfeller betaler kjøperen deg direkte. Informer vedkommende om ønsket betalingsmåte, f.eks. bankoverføring eller PayPal.

Mer informasjon om salg ved bruk av deponeringstjenesten finner du her.
Hvordan fungerer pengene-tilbake-garantien?
Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, får du annonsegebyret tilbake. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert online på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Etter utløpet av 6-måneders perioden har du 4 uker på deg til å bevise at du fortsatt har klokken i din besittelse.
Hva er fordelene med å selge klokken min direkte til Chrono24?
Hvis du selger direkte til oss, får du fordelen av et raskt og enkelt salg. Prisene våre er rettferdige og i tråd med den aktuelle markedsprisen, ettersom de er basert på et stort antall annonser som gjør sammenligning mulig.
Hvem kjøper klokken min?
Vår partner, Zeitauktion GmbH, tar hånd om hele kjøpsprosessen. Etter at klokken er mottatt, sjekker og evaluerer ekspertene klokken din. Zeitauktion er en anerkjent klokkeforhandler som kjøper og selger luksusklokker fra kjente merker. Her finner du mer informasjon om Zeitauktion. Dersom du opplever problemer eller det er noe du lurer på, ta gjerne kontakt med Chrono24 Support Team.
Hvor lang tid tar det før klokken blir solgt?
Du vil motta et konkret tilbud innen 1-3 virkedager. Betalingen overføres normalt innen 1-3 virkedager etter at vi har mottatt klokken.
Hvordan bestemmes den veiledende utsalgsprisen?
Prisen bestemmes ut ifra leveringsomfang, tilstand og bildene av klokken. Basert på de mange annonsene og globale salgene på markedsplassen vår, kan vi tilby deg en rettferdig og markedsbasert pris.
Kan jeg selge alle typer klokker direkte til Chrono24?
Vi kjøper et stort utvalg av modeller fra mange produsenter. Dette inkluderer også klokker fra de mest populære merkene. Hvis du vil sjekke om modellen din er blant disse, kan du gjøre det her. I neste trinn blir du videresendt til skjemaet vårt. Der kan du oppgi mer informasjon om klokken og laste opp bilder før du sender inn en forespørsel om et tilbud.
Hva skjer hvis dere returnerer klokken etter at den er sjekket? Må jeg betale noe?
Ved en retur, sender vi klokken forsikret tilbake til deg. Du må ikke betale for dette.
Når mottar jeg betalingen for klokken?
Etter at vi har mottatt klokken, bekrefter vi kjøpesummen og overfører det utestående beløpet til deg. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil tre virkedager før beløpet er synlig på kontoen din.
I hvilken valuta er utbetalingen?
Utbetalingen er i euro. Valutakursen bestemmes av banken din. Avhengig av banken din, kan det påløpe vekslingsgebyrer.
Hva koster det å få et pristilbud på klokken min?
Det er helt gratis og uforpliktende å få et pristilbud.
Hvordan kan jeg spore forsendelsen min?
På pakkeetiketten fra UPS finner du et sporingsnummer. Med dette sporingsnummeret kan du når som helst sjekke pakkens leveringsstatus. Ved spørsmål kan du også gjerne sende en e-post til .
Må jeg betale fraktkostnadene?
Nei. Fraktkostnadene dekkes av oss.
Hvordan sender jeg klokken min?
Vi gir deg en forhåndsutfylt adresseblanket for sendingen med UPS. Denne må du skrive ut og klistre på pakken. Her finner du en oversikt over steder som tar i mot og sender pakken din. Skulle pakken være tyngre enn vekten som er angitt på adresseblanketten, tar vi selvfølgelig av de ekstra kostnadene.
Pakk klokken slik at den tåler transport: Det enkleste er å legge klokken og papirene i de riktige rommene i esken og legge denne i en passende kartong. Her får du en detaljert anvisning om transport.
Dersom du ønsker det, kan vi gjerne organisere at klokken din blir hentet av vår fraktleverandør på en adresse og et tidspunkt som du velger. Ta kontakt med oss angående dette på .
Hentingen skjer innen et angitt tidsvindu på minst 5 timer mellom klokken 8.00 og 18.00.
Er klokken min forsikret?
Når du velger UPS som fraktleverandør, er en forsikring fra UPS Capital inkludert. Denne dekker varens fulle verdi (= vår kjøpspris). Denne tjenesten er gratis. Også eventuelle retursendinger er gratis.
Må den originale boksen og de originale dokumentene følge med klokken?
Når klokken selges med den originale boksen og de originale dokumentene fører dette til en høyere salgspris. Du kan imidlertid også selge klokken uten det nevnte tilbehøret.
Hva gjør jeg hvis jeg vil godta tilbudet?
Vi lager en ferdigutfylt pakkeetikett fra UPS til deg, som du kan skrive ut og feste på pakken som skal sendes. Her finner du en oversikt over steder som tar i mot og sender pakken din. Dersom du ønsker det, kan vi også arrangere at pakken blir hentet av et av våre fraktselskaper på en adresse og dato etter ditt ønske. Ta kontakt med oss angående dette på . Betalingen skjer innen 1-3 virkedager etter at klokken er mottatt.
Hvorfor må jeg laste opp et bilde av klokken?
Vi trenger bilder for å kunne bestemme klokkens nøyaktige verdi. Flere bilder gjør at vi kan foreta en mer nøyaktig vurdering av verdien.
Hvor lenge er tilbudet gyldig?
Tilbudet vårt er gyldig i 4 uker.
Hva skjer med annonsen min på Chrono24 hvis jeg selger klokken direkte til dere?
Hvis du ønsker å selge en klokke til oss som du allerede har annonsert som en privat selger på markedsplassen vår, ber vi deg om å slette annonsen i ditt myChrono24-område. Velg «Salg» i menyen og klikk deretter på «Slett» for den aktuelle annonsen.
Jeg har et spørsmål om min eksisterende forespørsel. Hvordan kan jeg kontakte dere?
Ved spørsmål kan du også gjerne sende en e-post til .
Hvordan oppretter jeg annonser?
Du kan enten annonsere klokkene dine selv eller så importerer vi dataene fra nettstedet ditt for deg. Du oppretter dine egne annonser i forhandlerområdet hvor du finner mange nyttige funksjoner til dette formålet. Uansett hvilken pakke du bestiller, kan du også publisere 16 bilder i annonsen din. Ved opprettelse av minst 50 annonser kan du også importere data fra nettstedet ditt. Dataene importeres automatisk fra nettstedet og oppdateres daglig.
Hvordan endrer eller sletter jeg annonsen min?
Når du importerer data blir disse overført 1:1 fra nettstedet ditt. Endringer på nettstedet ditt vises dermed automatisk på Chrono24 etter neste import.

Når du legger inn data manuelt, endrer eller sletter du selv dine egne annonser i forhandlerområdet. Dette gjøres ved å velge «Endre/slette annonser» under «Mine annonser». Skriv inn de korresponderende endringene i skjemaet og avslutt med å lagre annonsen.
Hvordan registrerer jeg meg som en profesjonell forhandler?
Du registrerer deg som profesjonell forhandler på Chrono24 med noen få trinn:
 1. Oppgi dine personlige opplysninger
 2. Oppgi betalingsinformasjon (kredittkort eller SEPA-debitering i Europa)
 3. Send inn verifiseringsdokumentene
Du kan nå legge inn de første annonsene. Før annonsene kan publiseres, må forhandlerkontoen din aktiveres av Chrono24. Vær oppmerksom på at aktiveringen først skjer etter at vi har sjekket opplysningene og dokumentene dine. I denne anledning trenger vi kopier av følgende dokumenter som du kan laste opp eller sende oss på e-post, faks eller med vanlig post:
 • Firmaattest eller utskrift fra Brønnøysundregisteret
 • Bevis på adresse i form av en telefonregning, strømregning, o.l.
Benytt deg av den gratis prøveperioden på 30 dager for å teste Chrono24 ordentlig og registrer deg nå.

Takk for interessen!

Du har spørsmål om Chrono24 som arbeidsgiver eller er interessert i en stilling i vårt selskap?
Da kan du ta en titt på jobbsiden vår. Her finner du våre kontaktopplysninger og åpne stillingstilbud: https://about.chrono24.com/jobs/

Vi beklager, men vi finner ikke et svar på forespørselen din under dette valgpunktet. Det kan derfor ta litt lengre tid før du får et svar.

For at vi skal hjelpe deg så raskt som mulig, ber vi deg om å sjekke om forespørselen din passer bedre med et annet valg.

Ta kontakt med Chrono24
+1

Obligatorisk felt
Vi behandler kontaktinformasjonen din slik at vi kan besvare forespørselen din på best mulig måte. Mer informasjon om dette finner du i vår personvernerklæring.

Få mer informasjon

Finn svar på de vanligste spørsmålene om Chrono24.

Vis vanlige spørsmål

Bli kjent med oss

Ta en titt bak kulissene og lær mer om Chrono24.

Få mer informasjon