Mer enn 124 000 fornøyde kunder over hele verden gir oss 4,8 av 5 stjerner
Chrono24 - Norge
Innlogging eller registrering

Vellykket salg

Lær hvordan du gjør annonsene mer attraktive for å øke salgsmulighetene dine.

Tips 1

Gode bilder

Fotografer klokken fra alle viktige vinkler. Sørg for at bildene er av høy kvalitet.

Også antall bilder har også en betydelig innvirkning på annonsens attraktivitet, fordi bilder er den beste måten for potensielle kjøpere å kunne vurdere tilstanden til den annonserte klokken. Last derfor opp minst 8 bilder.

Les flere tips for perfekte bilder av klokken din. I vår veiledning kan du lese mer om hvordan du tar bilder hjemme uten profesjonelt kamerautstyr.

Tips 2

Riktig pris

For å oppnå salg av klokken, bør du ikke sette prisen for høyt. Samtidig er det viktig å ikke selge klokken for mindre enn den er verdt. Også eventuelt tilbehør til klokken, som f.eks. originalemballasjen og dokumenter, påvirker prisen og bør derfor ikke glemmes.

Husk også på at profesjonelle forhandlere vanligvis oppnår høyere priser enn private selgere. Grunnen til dette er at profesjonelle forhandlere som regel er lovpålagt å gi en garanti på klokken.

Hvis du ikke vet hva som er riktig salgspris, kan du få en gratis vurdering av klokkens gjeldende markedsverdi.

Tips 3

Detaljert beskrivelse

I annonsen kan du beskrive klokkens tilstand og egenskaper med egne ord. Denne muligheten er spesielt viktig hvis du selger en brukt klokke, f.eks. for å gjøre interessenter oppmerksomme på tegn på slitasje.

Annonser uten eller kun med generelle tekster fører ofte til spørsmål og kan gjøre potensielle kjøpere usikre. I verste fall velger de å ikke kjøpe klokken.

Like ufordelaktig som manglende eller generelle beskrivelser, er beskrivelser som er så lange at relevant informasjon ikke kommer frem av teksten. En beskrivelse på 750 til 1700 tegn (inkludert mellomrom) er optimalt.

Tips 4

Komplette grunnleggende opplysninger

Når du annonserer klokken på Chrono24, kan du velge fra et bredt utvalg av egenskaper som vil hjelpe deg med å beskrive klokken så nøyaktig som mulig. Jo flere egenskaper du fyller ut, desto enklere er det for potensielle kjøpere å finne klokken og til slutt kjøpe den.

Opplysninger om produksjonsår, urkassens materiale, klokkeremmens materiale, fargen på urskiven og urverket er spesielt viktig. Vi anbefaler at du også oppgir de valgfrie opplysningene så langt det lar seg gjøre, fordi det gjør at annonsen din også vises blant søkeresultatene ved veldig detaljerte søk.