Kontakt: Din melding til Chrono24

Takk for betalingen. Vi informerer deg selvfølgelig så snart betalingen er mottatt. Du kan se bort i fra andre meldinger som ber deg om å gjennomføre betalingen. Disse meldingene genereres automatisk og deaktiveres så snart betalingen er mottatt.

Vær oppmerksom på at en bankoverføring tar 2-3 virkedager.

Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, refunderer vi annonsegebyret. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Gi oss beskjed om dette via kontaktskjemaet.

Vær oppmerksom på at en tilbakebetaling ikke er mulig i henhold til våre vilkår og betingelser for private selgere hvis du allerede har solgt klokken et annet sted. Du finner all viktig informasjon i vår FAQ under «Privat salg av klokker på Chrono24».

Chrono24 takserer ikke klokker. Du har mulighet til å søke på tilsvarende klokker på Chrono24 for å få et overblikk over hva klokkene selges for. Hvis du ønsker å få vite den eksakte verdien på klokken, må du ta kontakt med en lokal urmaker.

Her finner du all informasjon om hvordan du selger klokker på Chrono24: Få mer informasjon

For å kjøpe en klokke klikker du på den grønne knappen på tilbudssiden hvor det står «Kjøp» og følger instruksjonene. Vi informerer deg deretter på e-post om de neste trinnene i bestillingen.

Hvis selgeren ikke svarer deg innen 5 dager, kan du prøve å ta kontakt på telefon. Telefonnummeret finner du på tilbudssiden under fanen «Selger».

For spørsmål om egenskaper, tilstand, tilgjengelighet eller levering av artikkelen må du ta kontakt med selgeren. Du kan sende en melding ved å klikke på «Kontakt selger». De fleste selgere kan også nås på telefon. Telefonnummeret finner du på tilbudssiden under fanen «Selger».

Svar på vanlige spørsmål om Chrono24 finner du her i FAQ-listen.

Obligatorisk felt

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Tlf.: +49 721 96693-0
Faks: +49 721 96693-990

Chrono24 GmbH
Haid-und-Neu-Str. 18
D-76131 Karlsruhe
Tyskland

Dennis Fischer,
Director Customer Relations

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+1 646-887-3560

Kontakt