71 000 kjøpsopplevelser vurderes verden over som utmerket

Watch Collection

Lag en klokkesamling, og følg med på verdiutviklingen på favorittklokkene dine.

Bli kjent med Watch Collection

I denne videoen får du en kort innføring i hva som venter på deg i Chrono24s Watch Collection. I din personlige Watch Collection kan du administrere og vedlikeholde klokkesamlingen din på nett. Her kan du legge til klokker, så mange opplysninger du vil og laste opp dine egne bilder av klokkene. Du kan også se både den historiske og den fremtidige verdiutviklingen til samlerobjektene eller investeringene dine.

Hele samlingen på ett sted

Start din personlige Watch Collection på Chrono24 – legg til klokker og se samlingen din fra en helt ny side på nettet. Du kan se og administrere din Watch Collection både når du er hjemme og underveis. Dessuten kan du, foruten å følge med på din egen klokkesamling, også følge med på klokker som interesserer deg, men som du ikke eier ennå.

Din lidenskap i tall

Enten det er et samleobjekt eller en investering – med verktøyet vårt kan du, som klokkeentusiast, raskt og enkelt anslå og følge verdien på klokken over tid. Hver dag beregner vi den anslåtte verdien for hver enkelt klokke basert på våre unike data. Den grunnleggende trenden når det gjelder klokkens verdiutvikling blir derimot først synlig over et lengre tidsrom. Vi legger stadig til nye klokker i databasen. Det er også mulig å legge til sjeldne klokker i din Watch Collection – også selv om det ikke finnes en anslått verdi for klokken i databasen vår ennå. Dette vil hjelpe oss med den videre utviklingen av verktøyet.

Ekstra funksjoner i din Watch Collection

  • Tilpass

    Gjør din Watch Collection personlig med egne bilder. Du kan enkelt laste opp og lagre bilder. Du kan også legge til personlige notater til hver klokke, som bare er synlige for deg.

  • Del klokkesamlingen med vennene dine

    Du kan enkelt dele klokkesamlingen din med venner og bekjente direkte via forskjellige kanaler, som f.eks. Facebook eller på e-post.

Legg til en klokke og finn verdien

Oppgi klokkens referansenummer. Dersom du ikke finner referansenummeret, kan du alternativt angi merke, modell eller andre kjennetegn ved klokken.

Legg til klokke

Stand
 

Her er referansenummeret:

  • På tallskiven
  • I papirene
  • Bak på urkassen
  • På remfestet

Watch Scanner

Klokkesamling med bilder

Med Watch Scanner kan du enkelt legge til klokker til din Watch Collection ved hjelp av et bilde.
Uansett om du allerede bærer klokken rundt håndleddet eller bare er interessert: Med et bilde vises klokken i Watch Collection – som en del av din personlige samling eller som et fremtidig ønske.

Installer app og prøv selv:

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Hva er Watch Collection?
I Watch Collection kan du administrere og oppdatere klokkesamlingen din på nett. Her kan du legge til klokker, så mange opplysninger du vil og laste opp egne bilder av klokkene. I Watch Collection kan du i tillegg følge den historiske og fremtidige verdiutviklingen til klokkesamlingen din. Du kan også se klokker du er interessert i, men ennå ikke eier.
Må jeg eie en klokke for å kunne legge den til i Watch Collection?
Nei. Du kan også legge til klokker du er interessert i og ønsker å følge verdiutviklingen til. Angi klokkens referansenummer eller merke, samt modell og tilstand og velg alternativet «Jeg eier ikke denne klokken».

Mer informasjon
Hvor mange klokker kan jeg legge til i min Watch Collection?
Du kan legge til et ubegrenset antall klokker.
Hvorfor er det en klokke i min Watch Collection som jeg ikke har lagt til selv?
Når du kjøper en klokke gjennom Chrono24 legges klokken automatisk til i din Watch Collection, slik at du enkelt kan følge klokkens verdiutvikling.
Hvilke anslåtte verdier vises i min Watch Collection?
I din Watch Collection kan du se både den anslåtte verdien av og verdiutviklingen til hver enkelt klokke samt hele samlingen.
Når beregnes verdiene på nytt?
Verdiene beregnes på nytt hver dag. Svingninger vises derimot ikke på dagsbasis, men for en lengre periode.
Kan andre brukere se min Watch Collection?
Nei. Kun brukere du aktivt har delt din Watch Collection med kan se den.
Kan jeg lagre personlig informasjon i min Watch Collection?
Ja. Du kan legge til egne bilder eller kommentarer til hver klokke.
Kan jeg også legge til sjeldne klokker i min Watch Collection?
Ja. Du kan legge til alle klokkene i din Watch Collection slik at samlingen din er fullstendig. Vi har imidlertid lite eller ingen informasjon om sjeldne klokker. Når klokken derimot annonseres oftere og det etter en tid er nok data, blir denne informasjonen automatisk vist i din Watch Collection.