Hopp over
Dersom det er noe du lurer på, kan du gjerne ta kontakt med støtteteamet vårt: +1 646-887-3560
Chrono24 - Norge
Innlogging eller registrering

Watch Collection

Følg med og ha oversikt over hvordan verdien av din klokkesamling utvikler seg

Start din personlige klokkesamling på nett

Hva mer kan du ønske deg? Med Watch Collection har du klokkene dine alltid innen rekkevidde og kan følge med på hvordan verdien av dine favorittsamleobjekter utvikler seg.

 • Du kan administrere klokkesamlingen din på nett
 • Du kan enkelt legge til nye klokker
 • Du kan legge til mer nyttig informasjon og laste opp bilder
 • Få rede på den aktuelle markedsverdien på klokker dine
 • Følg historisk og fremtidig verdiutvikling
0:40

Nå kan du ta med deg klokkene dine overalt

Opplev klokkesamlingen din fra en helt ny side: Online, umiddelbart og alltid innen rekkevidde på smarttelefonen. Slik kan du følge med på interessante klokker, se verdien og administrere din Watch Collection overalt og når det passer deg.

Se hvordan klokkenes verdi utvikler seg

Få en prisantydning på klokken din og følg med på prisutviklingen på din egen eller andre interessante klokker. Vi utvider datamengden vår hele tiden - dette er enestående på verdensbasis. Vi beregner alle prisantydningene på nytt hver eneste dag. Dersom du registrerer en sjelden kokke uten prisantydning, hjelper du oss å gjøre Watch Collection enda bedre.

Lag en klokkesamling, ta nytte av en rekke fordeler

 • Lag din personlige samling

  Gi Watch Collection din personlige stil med egne bilder, informasjon og notater.
 • Automatisere samlingen

  Når du kjøper en klokke på Chrono24, blir den lagt til automatisk.

Watch Scanner

Opprette en klokkesamling med bilder

Last ned Chrono24-appen nå, og legg klokkene dine til Watch Collection med Watch Scanner. Det spiller ingen rolle om du har klokken på armen allerede, eller bare synes den er spennende. Et bilde er nok til å gjøre den en del av din personlige samling eller en klokke du ønsker å holde et øye med.

Installer app og prøv selv:

Har du spørsmål? Kontakt oss!

I Watch Collection kan du administrere og oppdatere klokkesamlingen din på nett. Her kan du legge til klokker, så mange opplysninger du vil og laste opp egne bilder av klokkene. I Watch Collection kan du i tillegg følge den historiske og fremtidige verdiutviklingen til klokkesamlingen din. Du kan også se klokker du er interessert i, men ennå ikke eier.
Nei. Du kan også legge til klokker du er interessert i og ønsker å følge verdiutviklingen til. Angi klokkens referansenummer eller merke, samt modell og tilstand og velg alternativet «Jeg eier ikke denne klokken».

Mer informasjon
Du kan legge til et ubegrenset antall klokker.
Når du kjøper en klokke gjennom Chrono24 legges klokken automatisk til i din Watch Collection, slik at du enkelt kan følge klokkens verdiutvikling.
I din Watch Collection kan du se både den anslåtte verdien av og verdiutviklingen til hver enkelt klokke samt hele samlingen.
Verdiene beregnes på nytt hver dag. Svingninger vises derimot ikke på dagsbasis, men for en lengre periode.
Ja. Du kan legge til egne bilder eller kommentarer til hver klokke.
Ja. Du kan legge til alle klokkene i din Watch Collection slik at samlingen din er fullstendig. Vi har imidlertid lite eller ingen informasjon om sjeldne klokker. Når klokken derimot annonseres oftere og det etter en tid er nok data, blir denne informasjonen automatisk vist i din Watch Collection.