Watch Collection

Lag en klokkesamling, og følg med på verdiutviklingen på favorittklokkene dine.

Bli kjent med Watch Collection

I denne videoen får du en kort innføring i hva som venter på deg i Chrono24s Watch Collection. I din personlige Watch Collection kan du administrere og vedlikeholde klokkesamlingen din på nett. Her kan du legge til klokker, så mange opplysninger du vil og laste opp dine egne bilder av klokkene. Du kan også se både den historiske og den fremtidige verdiutviklingen til samlerobjektene eller investeringene dine.

Hele samlingen på ett sted

Start din personlige Watch Collection på Chrono24 – legg til klokker og se samlingen din fra en helt ny side på nettet. Du kan se og administrere din Watch Collection både når du er hjemme og underveis. Dessuten kan du, foruten å følge med på din egen klokkesamling, også følge med på klokker som interesserer deg, men som du ikke eier ennå.

Din lidenskap i tall

Enten det er et samleobjekt eller en investering – med verktøyet vårt kan du, som klokkeentusiast, raskt og enkelt anslå og følge verdien på klokken over tid. Hver dag beregner vi den anslåtte verdien for hver enkelt klokke basert på våre unike data. Den grunnleggende trenden når det gjelder klokkens verdiutvikling blir derimot først synlig over et lengre tidsrom. Vi legger stadig til nye klokker i databasen. Det er også mulig å legge til sjeldne klokker i din Watch Collection – også selv om det ikke finnes en anslått verdi for klokken i databasen vår ennå. Dette vil hjelpe oss med den videre utviklingen av verktøyet.

Legg til en klokke og finn verdien

Oppgi klokkens referansenummer. Dersom du ikke finner referansenummeret, kan du alternativt angi merke, modell eller andre kjennetegn ved klokken.

Legg til klokke

Stand
 

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Er opplysningene mine hos Chrono24 sikre?
Ja. Vi bruker den nyeste sikkerhetsteknologien for å beskytte dine personopplysninger mot manipulasjon, delvis eller fullstendig tap og uautorisert tilgang. Du finner mer informasjon i vår personvernerklæring.
Blir opplysningene videreformidlet til en tredjepart?
Vi bruker personopplysningene dine utelukkende til å behandle bestillingene eller forespørslene dine. Opplysningene videresendes kun til tredjepart hvis dette er oppgitt i vår «Personvernerklæring».

Ytterligere spørsmål og svar