Watch Collection

Start din personlige klokkesamling på nett

Start nå

Alle klokker på ett sted

Med Watch Collection kan du samle alle favorittene dine på ett sted – både egne klokker og klokker du følger – slik at du alltid har tilgang til dem på nettet med smarttelefonen. Skap en samling slik det passer deg, og gi den et personlig preg med egne bilder.

Ha alltid oversikt over samlingens verdi

Finn den aktuelle markedsverdien til klokkesamlingen din, følg med på verdiutviklingen og spor verdiøkninger og -tap for klokkene dine over tid.

Kjøp og selg til riktig tid

Timing er avgjørende: Finn det perfekte tidspunktet for å selge klokkene dine til den beste prisen eller legge til nye skatter i samlingen din med våre unike, globale data.

Watch Scanner

Opprette en klokkesamling med bilder

Last ned Chrono24-appen nå, og legg klokkene dine til Watch Collection med Watch Scanner. Det spiller ingen rolle om du har klokken på armen allerede, eller bare synes den er spennende. Et bilde er nok til å gjøre den en del av din personlige samling eller en klokke du ønsker å holde et øye med.

Installer app og prøv selv:

Har du spørsmål? Kontakt oss!

I Watch Collection kan du administrere og oppdatere klokkesamlingen din på nett. Her kan du legge til klokker, så mange opplysninger du vil og laste opp egne bilder av klokkene. I Watch Collection kan du i tillegg følge den historiske og fremtidige verdiutviklingen til klokkesamlingen din. Du kan også se klokker du er interessert i, men ennå ikke eier.
Nei. Du kan også legge til klokker du er interessert i og ønsker å følge verdiutviklingen til. Angi klokkens referansenummer eller merke, samt modell og tilstand og velg alternativet «Jeg eier ikke denne klokken».

Mer informasjon
Du kan legge til et ubegrenset antall klokker.
Når du kjøper en klokke gjennom Chrono24 legges klokken automatisk til i din Watch Collection, slik at du enkelt kan følge klokkens verdiutvikling.
I din Watch Collection kan du se både den anslåtte verdien av og verdiutviklingen til hver enkelt klokke samt hele samlingen.
Verdiene beregnes på nytt hver dag. Svingninger vises derimot ikke på dagsbasis, men for en lengre periode.
Ja. Du kan legge til egne bilder eller kommentarer til hver klokke.
Ja. Du kan legge til alle klokkene i din Watch Collection slik at samlingen din er fullstendig. Vi har imidlertid lite eller ingen informasjon om sjeldne klokker. Når klokken derimot annonseres oftere og det etter en tid er nok data, blir denne informasjonen automatisk vist i din Watch Collection.