Har du spørsmål?

Vårt supportteam er alltid tilgjengelig for deg.

+1 646-887-3560


Hjelp oss med å gjøre Chrono24 bedre!

Med din tilbakemelding blir vi bedre og kan sikre deg eksklusive fordeler.
Bli med nå!


Har du spørsmål?

Vårt supportteam er alltid tilgjengelig for deg.

+1 646-887-3560


Hjelp oss med å gjøre Chrono24 bedre!

Med din tilbakemelding blir vi bedre og kan sikre deg eksklusive fordeler.
Bli med nå!

Kjøperbeskyttelse Ekthetsgaranti Hvorfor Chrono24? Har du spørsmål? +1 646-887-3561 eller e-post Norge  | NOK

Selg klokken din på Chrono24

 • Lavt annonsegebyr
 • Pengene-tilbake-garanti
 • Topp resultater
Lavt annonsegebyr
Pengene-tilbake-garanti
Topp resultater

Dine fordeler

 • Ekte lidenskap

  Ekte lidenskap

  Det er ikke bare vi som er begeistret for klokker. Også kjennere og samlere fra hele verden lar seg rive med av vakre klokker på Chrono24. Her er annonsen din i gode hender.

 • Stor rekkevidde

  Stor rekkevidde

  Med Chrono24 er verdenen av luksusklokker innen rekkevidde for klokkeelskere i over 90 land. Enten interessentene bruker en datamaskin eller smarttelefon – annonsen er alltid lett å finne og lett tilgjengelig.

 • Stor interesse

  Stor interesse

  Mer enn 350 000 klokkeelskere ser daglig etter sin neste klokke på Chrono24. Kanskje er det akkurat din klokke?

Raskt og enkelt i mål:

 • 1. Opprett en annonse

  1. Opprett en annonse

  Averter klokken ved å fylle ut vårt korte skjema.

 • 2. Motta kjøpsforespørsler

  2. Motta kjøpsforespørsler

  Interesserte kjøpere tar direkte kontakt med deg via Chrono24.

 • 3. Selg klokken

  3. Selg klokken

  Diskuter betaling og levering direkte med kjøperen.

Skap tillit hos kjøpere – med deponeringstjenesten på Chrono24

Med transparent betaling via deponeringstjenesten på Chrono24 får du dobbelt opp. Du skaper tillit hos potensielle kjøpere og beskytter deg selv mot manglende betaling eller bedrageri. Du sender først klokken når kjøperen har overført pengene på en sperret konto.

Aktiver deponeringstjenesten etter at du har opprettet annonsen som en ytterligere sikker betalingsmåte. Du finner mer informasjon her.

Med veiviseren vår er annonsen klar på få minutter

Det har aldri vært enklere å opprette en annonse. Alt du trenger er klokkens referansenummer – veiviseren vår tar hånd om detaljene. Last opp noen flotte bilder og oppgi en pris – og dermed er annonsen ferdig!

Kundeomtaler

Dette sier andre private selgere

 • Jeg har allerede solgt 2 klokker på Chrono24 og er veldig fornøyd. Spesielt betalingstjenesten gir meg og mine kjøpere en høy grad av sikkerhet og forenkler salget i stor grad.
  Joannis fra Tyskland
 • Jeg har solgt klokker på Chrono24 siden 2012. Ettersom svært mange mennesker over hele verden leter etter klokker her, finner jeg alltid en pålitelig kjøper på en rask og enkel måte.
  Ype fra Nederland
 • Annonser opprettes raskt og enkelt. Og med en annonse på Chrono24 når jeg kjøpere over hele verden uten anstrengelser.
  Jean-Marc F. fra Frankrike
 • Jeg har allerede solgt noen klokker på Chrono24. I denne anledning har deponeringstjenesten vært uunnværlig, fordi den gir begge parter sikkerhet.
  Robert fra Tyskland
 • Takket være klokkeelskere over hele verden, finner jeg alltid raskt en kjøper til klokkene mine. Dessuten er jeg veldig fornøyd med prisene jeg oppnår.
  Dirk fra Tyskland
 • På Chrono24 kan jeg selge klokkene mine til den prisen jeg tilbyr dem for. Siden Chrono24 har en global rekkevidde og lett tilgjengelig kundesupport, er portalen ideell for salg av klokker.
  Mark fra USA

Har du andre spørsmål?

Hvordan averterer jeg en klokke?
Averter klokken ved å fylle ut vårt korte skjema:
 1. Beskriv klokken i detalj. Jo mer nøyaktig beskrivelsen din er, desto lettere finner potensielle kjøpere annonsen din.
 2. Legg til opptil 4 bilder av klokken fra ulike vinkler i annonsen. Hold kameraet klart. Under opprettelsen av annonsen vil du bli bedt om ta bilder av klokken med 2 forskjellige, oppgitt tidspunkter og deretter laste opp bildene som bevis på at du har klokken i din besittelse. Disse bildene blir også brukt i annonsen.
 3. Oppgi dine personlige opplysninger.
 4. Avslutningsvis vil du bli bedt om å kontrollere opplysningene dine en gang til og betale annonsegebyret.
Hva koster annonsen, og hvilke betalingsmåter er tilgjengelige?
For en privat klokkeannonse tar vi et gebyr på 2,85 % av prisen som er oppgitt i annonsen eller minimum 5 EUR. Du betaler maksimalt 299 EUR pr. annonse – uansett hvor høy prisen er. Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, refunderer vi hele gebyret. Du kan betale annonsegebyret med PayPal, kredittkort eller bankoverføring. Publiseringsdato: 10/2015.
Hvordan fungerer pengene-tilbake-garantien?
Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, får du annonsegebyret tilbake. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert online på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Etter utløpet av 6-måneders perioden har du 4 uker på deg til å bevise at du fortsatt har klokken i din besittelse.
Hva er et referansenummer?
Referansenummeret viser til klokkemodellen eller modellvarianten og kan bestå av flere tall og bokstaver. Avhengig av produsent kan referansenummeret være oppgitt på bunnen av urkassen (må ikke forveksles med urkassenummeret), låsen på klokkeremmen eller en sjelden gang være inngravert på tallskiven. Referansenummeret skal uansett være oppgitt i papirene eller på kvitteringen til klokken. Hvis du ikke finner referansenummeret, kan du søke på Internett etter produsentens navn som angitt på tallskiven og sammenligne bildene med din klokke. Dette korte sammenligningssøket vil i de fleste tilfeller kunne hjelpe deg videre.

+1 646-887-3561

FAQ