Logg inn

For et problemfritt klokkekjøp

Fra bestilling til levering og etter dette.

Trusted Checkout fra Chrono24

Trusted Checkout er den sikreste veien til drømmeklokken. Du bestiller klokken fra din valgte forhandler og betaler trygt via en sperret konto. Forhandleren får først utbetalt pengene når du har mottatt klokken. Og det beste er at Trusted Checkout-tjenesten er gratis for deg som er kjøper.

 • Klokkesalg uten grenser

  Klokkesalg uten grenser

  Forhandlere fra mer enn 90 land selger klokker på Chrono24. Med Trusted Checkout gjennomfører du enkelt internasjonale betalinger. Vårt flerspråklige team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

 • Forsikret og transparent frakt

  Forsikret og transparent frakt

  Hver klokke er fullforsikret av forhandleren og sendes med et sporingsnummer. I myChrono24-området kan du når som helst se statusen på bestillingen.

 • Sikker betaling

  Sikker betaling

  Du betaler for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt drømmeklokken.

 • Hjelp ved reklamasjon

  Hjelp ved reklamasjon

  Hvis klokken ikke leveres eller ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan kjøpsprisen refunderes fra den sperrede kontoen. Ved en retur får du pengene raskt og ukomplisert tilbake.

 • Chrono24s kjøperbeskyttelse

  • Over 3000 godkjente forhandlere

   Klokkekjøp er også et spørsmål om tillit. Derfor kontrollerer vi forhandlerne i henhold til strenge kvalitetskriterier før de får tilby klokker på Chrono24.

  • Skreddersydd støtte

   Med Chrono24s kjøperbeskyttelse får du fortsatt støtte etter at du har bestilt en klokke på Chrono24. Når noe, en sjelden gang, ikke går som planlagt, er vi der for å hjelpe deg. Vi hjelper deg med å finne en tilfredsstillende løsning sammen med forhandleren. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss senest 14 dager etter at du har mottatt klokken via vårt kontaktskjema.

Mer informasjon om kjøperbeskyttelsen finner du her.
Chrono24s ekthetsgaranti

Forhandlere på Chrono24 har ikke lov til å tilby eller selge kopier og forfalskninger. Hver forhandler er derfor forpliktet til å kontrollere om klokken er ekte før den tilbys for salg samt oppgi eventuelle avvik fra klokkens opprinnelige leveringstilstand i beskrivelsen.

Er du i tvil? Vi hjelper deg gjerne!

Hvis du er i tvil om klokken du har bestilt fra en forhandler på Chrono24 er ekte, kan du ta kontakt med oss innen 14 dager etter at du mottok klokken via vårt kontaktskjema. Vi undersøker saken og finner en løsning sammen med forhandleren. I det usannsynlige tilfellet at du og forhandleren ikke blir enige, blir pengene refundert direkte fra Chrono24.

Du finner mer informasjon om dette under våre vilkår for ekthetsgaranti.

Om oss

Siden etableringen av Chrono24 i 2003 har vi preget den internasjonale handelen med luksusklokker og setter nye standarder. Med over 200 ansatte i Karlsruhe, Berlin, New York og Hong Kong, jobber vi hver dag for å gjøre markedsplassen vår mer attraktiv, og gi både kjøpere og selgere av luksusklokker førsteklasses service.

Unik: Chrono24 i tall

Chrono24 er den ledende globale markedsplassen for luksusklokker. Finn din nye klokke blant over 400 000 annonser eller selg en klokke til noen av de 220 000 klokkeelskerne som er innom hver dag.

 • 2019

  Den ledende markedsplassen for luksusklokker siden 2003

 • 0

  Selgere fra over 90 land

 • 0

  Besøkende per dag

 • 0

  Klokker til salgs

 • 0 €

  Klokkenes totale verdi

 • 0

  App-nedlastninger

Kjøp og selg klokker over hele verden

Kjøp

Attraktive tilbud fra selgere i over 90 land: På Chrono24 finner du garantert en klokke du liker – fra klassiske, automatiske klokker til sjeldne samlerobjekter.

Selg

Mer enn 7 millioner klokkeelskere søker hver måned etter drømmeklokken sin på Chrono24. Finn den riktige kjøperen til klokken din du også – enten du selger klokker profesjonelt eller privat.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Har du spørsmål? Kontakt oss! Teamet vårt hjelper deg gjerne:

+49 721 96693-0 Kontakt