Logg inn

Chrono24s kjøperbeskyttelse

Beskytt deg selv med Chrono24s gratis kjøperbeskyttelse: Godkjente forhandlere, betaling via en sperret konto og ekthetsgaranti.

1.
Buyer Protection 1

Godkjente forhandlere

Et klokkekjøp er også et spørsmål om tillit. Derfor kontrollerer vi forhandlerne i henhold til strenge kvalitetskriterier før de får tilby klokker på Chrono24.

Få mer informasjon
2.
Buyer Protection 2

Betaling via Trusted Checkout

Du betaler for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt drømmeklokken. Pengene blir først frigitt når du har mottatt klokken. Trusted Checkout er gratis for kjøpere. Alle annonser der det er mulig å betale med Trusted Checkout er merket tilsvarende.

Få mer informasjon
3.
Buyer Protection 3

Forsikret forsendelse

Forhandleren sender klokkene fullforsikret og med sporingsnummer. I myChrono24-området kan du se statusen på bestillingen når som helst.

Få mer informasjon
4.
Buyer Protection 4

Ekthetsgaranti

Hvis du er i tvil om klokken du har bestilt fra en forhandler på Chrono24 er ekte, kan du ta kontakt med oss innen 14 dager etter at du mottok klokken via vårt kontaktskjema. Vi undersøker saken og finner en løsning sammen med forhandleren. I det usannsynlige tilfellet at du og forhandleren ikke blir enige, blir pengene refundert direkte fra Chrono24.

Få mer informasjon
5.
Buyer Protection 5

Personlig og flerspråklig support

Når noe, en sjelden gang, ikke går som planlagt, er vi der for å hjelpe deg. Vi hjelper deg med å finne en tilfredsstillende løsning sammen med forhandleren.

Få mer informasjon
6.
Buyer Protection 6

Retur

Hvis klokken ikke leveres eller ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan kjøpsprisen refunderes fra den sperrede kontoen. Ved en retur får du pengene raskt og ukomplisert tilbake.

Få mer informasjon

Om oss

Siden etableringen av Chrono24 i 2003 har vi preget den internasjonale handelen med luksusklokker og setter nye standarder. Med over 200 ansatte i Karlsruhe, Berlin, New York og Hong Kong, jobber vi hver dag for å gjøre markedsplassen vår mer attraktiv, og gi både kjøpere og selgere av luksusklokker førsteklasses service.

Mer om oss
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Unik: Chrono24 i tall

Chrono24 er den ledende globale markedsplassen for luksusklokker. Finn din nye klokke blant over 400 000 annonser eller selg en klokke til noen av de 220 000 klokkeelskerne som er innom hver dag.

 • 2019

  Den ledende markedsplassen for luksusklokker siden 2003

 • 0

  Selgere fra over 90 land

 • 0

  Besøkende per dag

 • 0

  Klokker til salgs

 • 0 €

  Klokkenes totale verdi

 • 0

  App-nedlastninger

Kjøp og selg klokker over hele verden

Kjøp

Attraktive tilbud fra selgere i over 90 land: På Chrono24 finner du garantert en klokke du liker – fra klassiske automatiske klokker til sjeldne samlerobjekter.

Selg

Over 7 millioner klokkeelskere søker hver måned etter drømmeklokken sin på Chrono24. Finn den riktige kjøperen til klokken din du også – enten du selger klokker profesjonelt eller privat.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

+49 721 96693-0 Kontakt