Even with the spread of COVID-19, Chrono24 is open for business! Make secure purchases with Chrono24's Buyer Protection.
Logg inn

Chrono24s kjøperbeskyttelse

Beskytt deg selv med Chrono24s gratis kjøperbeskyttelse: Godkjente forhandlere, betaling via en sperret konto og ekthetsgaranti.

1.
Chrono24 kontrollerer forhandlere etter strenge kvalitetskriterier

Godkjente forhandlere

Et klokkekjøp er også et spørsmål om tillit. Derfor kontrollerer vi forhandlerne i henhold til strenge kvalitetskriterier før de får tilby klokker på Chrono24.

Få mer informasjon
2.
Trusted Checkout fra Chrono24 er gratis for kjøpere

Betaling via Trusted Checkout

Du betaler for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt drømmeklokken. Pengene blir først frigitt når du har mottatt klokken. Trusted Checkout er gratis for kjøpere. Alle annonser der det er mulig å betale med Trusted Checkout er merket tilsvarende.

Få mer informasjon
3.
Alle klokker som selges via Chrono24, er fullverdiforsikret

Forsikret forsendelse

Forhandleren sender klokkene fullforsikret og med sporingsnummer. I myChrono24-området kan du se statusen på bestillingen når som helst.

Få mer informasjon
4.
Pengene-tilbake-garanti hos Chrono24 ved forfalskninger

Ekthetsgaranti

Hvis du er i tvil om klokken du har bestilt fra en forhandler på Chrono24 er ekte, kan du ta kontakt med oss innen 14 dager etter at du mottok klokken via vårt kontaktskjema. Vi undersøker saken og finner en løsning sammen med forhandleren. I det usannsynlige tilfellet at du og forhandleren ikke blir enige, blir pengene refundert direkte fra Chrono24.

Få mer informasjon
5.
Chrono24 tilbyr personlig støtte på flere språk

Personlig og flerspråklig support

Når noe, en sjelden gang, ikke går som planlagt, er vi der for å hjelpe deg. Vi hjelper deg med å finne en tilfredsstillende løsning sammen med forhandleren.

Få mer informasjon
6.
Chrono24 tilbyr rask og enkel retur

Retur

Hvis klokken ikke leveres eller ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan kjøpsprisen refunderes fra den sperrede kontoen. Ved en retur får du pengene raskt og ukomplisert tilbake.

Få mer informasjon

Om oss

Siden etableringen av Chrono24 i 2003 har vi preget den internasjonale handelen med luksusklokker og setter nye standarder. Med 290 ansatte i Karlsruhe, Berlin, New York og Hong Kong, jobber vi hver dag for å gjøre markedsplassen vår mer attraktiv, og gi både kjøpere og selgere av luksusklokker førsteklasses service.

Mer om oss
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Unik: Chrono24 i tall

Chrono24 er den ledende globale markedsplassen for luksusklokker. Finn din nye klokke blant over 475 000 annonser eller selg en klokke til noen av de 500 000 besøkende som er innom hver dag.

 • 2020

  Den ledende markedsplassen for luksusklokker siden 2003

 • 0

  Selgere fra over 100 land

 • 0

  Besøkende per dag

 • 0

  Klokker til salgs

 • 0 €

  Klokkenes totale verdi

 • 0

  App-nedlastninger

Kjøp og selg klokker over hele verden

Kjøp

Attraktive tilbud fra selgere i over 100 land: På Chrono24 finner du garantert en klokke du liker – fra klassiske automatiske klokker til sjeldne samlerobjekter.

Selg

Mer enn ni millioner klokkeelskere søker hver måned etter drømmeklokken sin på Chrono24. Finn den riktige kjøperen til klokken din du også – enten du selger klokker profesjonelt eller privat.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere et produkt?

Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av returretten din, må du ta kontakt med kundeservice på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post () innen 14 dager etter at du har mottatt produktet. Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av kanselleringen og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur. Vær oppmerksom på at du ikke har en lovregulert returrett ved kjøp fra en privat selger.

Kan jeg bruke en deponeringstjeneste for å gjennomføre kjøpet?
Mange selgere tilbyr kjøp direkte på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp. Mer informasjon om kjøp via Chrono24 finner du her:
Hvis selgeren ikke tilbyr kjøp direkte på Chrono24, bør du være oppmerksom på følgende:
Følgende deponeringstjenester er kun til informasjon og utgjør ingen anbefaling fra vår side: www.escrow.com og www.eco-treuhand.de. I ditt land kan det finnes andre anerkjente deponeringstjenester. Innhent informasjon på forhånd før du bestemmer deg for en deponeringstjeneste.

For å bruke en deponeringstjeneste må både kjøper og selger være enige om dette. Ved bruk av en deponeringstjeneste må all informasjon innhentes direkte fra tjenestetilbyderen. Ikke stol på e-poster som er videreformidlet fra selgeren.
Har jeg spesielle garantikrav ved kjøp via Trusted Checkout?
Ved kjøp via Trusted Checkout gjelder garantibestemmelsene som er pålagt ved lov. Det gis ingen ytterligere garantikrav.
Hvilke betalingsmetoder er tilgjengelige?
Mange selgere tilbyr kjøp direkte på Chrono24. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto (betaling med kredittkort eller via bankoverføring) som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp.

Mer informasjon om kjøp via Chrono24 finner du her:
Hver forhandler bestemmer selv hvilke betalingsmetoder han eller hun tilbyr. Ta kontakt med selgeren direkte for å diskutere betalingsbetingelser. Noen ganger er betalingsmetodene oppgitt i annonseteksten.

Ytterligere spørsmål og svar