71 000 kjøpsopplevelser vurderes verden over som utmerket

Chrono24s kjøperbeskyttelse

Beskytt deg selv med Chrono24s gratis kjøperbeskyttelse: Godkjente forhandlere, betaling via en sperret konto og ekthetsgaranti.

1.
Chrono24 kontrollerer forhandlere etter strenge kvalitetskriterier

Nøye kontrollerte forhandlere

Sikkerhet og tillit spiller en spesielt viktig rolle når du kjøper en luksusklokke. Før en forhandler kan tilby klokkene sine på Chrono24, kontrollerer vi derfor vedkommende i henhold til strenge kvalitetskriterier. Dette inkluderer for eksempel omfattende kontroll av forhandlerens identitet og seriøsitet, som en del av registreringen.

Få mer informasjon
2.
Trusted Checkout fra Chrono24 er gratis for kjøpere

Betaling via Trusted Checkout

Du betaler for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto som først frigis når du har mottatt drømmeklokken. Pengene blir først frigitt når du har mottatt klokken. Trusted Checkout er gratis for kjøpere. Alle annonser der det er mulig å betale med Trusted Checkout er merket tilsvarende.

Få mer informasjon
3.
Alle klokker som selges via Chrono24, er fullverdiforsikret

Forsikret forsendelse

Hver klokke fullforsikres av forhandlerne og sendes med sporingsnummer. Du kan når som helst se den aktuelle statusen for bestillingen din på Chrono24-kontoen – inntil du endelig holder den i hendene dine.

Få mer informasjon
4.
Pengene-tilbake-garanti hos Chrono24 ved forfalskninger

Ekthetsgaranti

Hvis du har bestilt en klokke fra en Chrono24-forhandler og du mistenker at klokken ikke er ekte, kan du kontakte oss innen 14 dager etter at du har mottatt klokken via kontaktskjemaet vårt. Vi undersøker saken nøye og finner en optimal løsning for deg sammen med forhandleren. I det usannsynlige tilfellet at du og forhandleren ikke blir enige, blir pengene refundert direkte fra Chrono24.

Få mer informasjon
5.
Chrono24 tilbyr personlig støtte på flere språk

Personlig og flerspråklig support

Du kan stole på vårt flerspråklige supportteam som hjelper deg på 22 språk gjennom kjøpsprosessen. Uansett om du har spørsmål om klokken eller selve kjøpet – vårt Chrono24 supportteam er alltid ved din side og vil gi deg best mulig hjelp med forespørselen din.

Få mer informasjon
6.
Chrono24 tilbyr rask og enkel retur

Enkel retur

Hvis den bestilte klokken ikke leveres eller ikke svarer til forhandlerens beskrivelse, kan kjøpsprisen refunderes fra den sperrede kontoen.

Og hvis det fortsatt skulle skje noe? Du kan alltid regne med oss! Hvis du for eksempel ikke er fornøyd med leveransen din, kan du få kjøpsprisen refundert gjennom vår gratis deponeringstjeneste. Ved en retur får du dermed pengene raskt og ukomplisert tilbake – risikofritt.

Få mer informasjon

Om oss

Siden etableringen av Chrono24 i 2003 har vi preget den internasjonale handelen med luksusklokker og setter nye standarder. Med 290 ansatte i Karlsruhe, Berlin, New York og Hong Kong, jobber vi hver dag for å gjøre markedsplassen vår mer attraktiv, og gi både kjøpere og selgere av luksusklokker førsteklasses service.

Mer om oss
Chrono24 CrewChrono24 ManagementChrono24 Castle

Unik: Chrono24 i tall

Chrono24 er den ledende globale markedsplassen for luksusklokker. Finn din nye klokke blant over 475 000 annonser eller selg en klokke til noen av de 500 000 besøkende som er innom hver dag.

 • 2021

  Den ledende markedsplassen for luksusklokker siden 2003

 • 0

  Selgere fra over 100 land

 • 0

  Besøkende per dag

 • 0

  Klokker til salgs

 • 0 €

  Klokkenes totale verdi

 • 0

  App-nedlastninger

Kjøp og selg klokker over hele verden

Kjøp

Attraktive tilbud fra selgere i over 100 land: På Chrono24 finner du garantert en klokke du liker – fra klassiske automatiske klokker til sjeldne samlerobjekter.

Selg

Mer enn ni millioner klokkeelskere søker hver måned etter drømmeklokken sin på Chrono24. Finn den riktige kjøperen til klokken din du også – enten du selger klokker profesjonelt eller privat.

Har du spørsmål? Kontakt oss!

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å returnere en artikkel?
Ved kjøp via Trusted Checkout: Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten din, ber vi deg om umiddelbart å ta kontakt med supportteamet vårt på telefon (+49 721 96693-920) eller e-post (withdraw@chrono24.com). Vi dokumenterer og bekrefter rettidig mottak av hevingen av kjøpet og håndterer alle videre skritt.

Hvis du har betalt kjøpsbeløpet direkte til forhandleren eller den private selgeren, må du ta kontakt med vedkommende direkte ved en eventuell retur.

Vær oppmerksom på at lovfestet angrerett eller retur ikke gjelder når du kjøper fra en privat selger.
Kan jeg bruke en deponeringstjeneste for å gjennomføre kjøpet?
De fleste annonsene tilbyr betaling via Chrono24s deponeringstjeneste. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette inn pengene på en sperret konto som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp. Mer informasjon om betaling via Chrono24s deponeringstjeneste finner du her:
Hvis det ikke er mulig å betale via Chrono24s deponeringstjeneste, bør du være oppmerksom på følgende:

Det kan finnes andre anerkjente deponeringstjenester i det landet du bor. Innhent informasjon på forhånd før du bestemmer deg for en deponeringstjeneste.

For å bruke en deponeringstjeneste må både kjøper og selger være enige om dette. Ved bruk av en deponeringstjeneste må all informasjon innhentes direkte fra tjenestetilbyderen. Ikke stol på e-poster som er videreformidlet fra selgeren.
Hvordan ser jeg om det er en forfalskning?
I henhold til Chrono24s uinnskrenkede retningslinjer er det ikke tillatt å tilby forfalskninger på Chrono24. Vi kontrollerer alle kommersielle forhandlere og de fleste av dem har tilbudt luksusklokker på Chrono24 i mange år. Trusted Seller-merket er en ekstra indikasjon på hvor seriøs en forhandler er. Hvis en forhandler beviselig tilbyr en kopi, blir vedkommende sperret av oss.

For å være på den sikre siden, bør du finne den faktiske markedsverdien før du kjøper drømmeklokken. Rolex, Breitling og andre luksusmerker selges vanligvis ikke for et par hundre euro. Generelt er det slik at hvis et tilbud høres for godt ut til å være sant eller hvis du er i tvil om klokken er ekte, bør du heller avstå fra å kjøpe den. Istedenfor bør du rapportere mistankene dine til oss via linken «Rapporter en mistenkelig annonse» direkte i annonsen.

Vær oppmerksom på at autentiske merkeklokker noen ganger utstyres med reservedeler under en reparasjon som ikke er helt like originaldelene som opprinnelig ble montert i denne modellen. Noen ganger er det mangel på reservedeler, spesielt for vintageklokker. I dette tilfellet er forhandleren forpliktet til å informere om at delene er skiftet ut.
Har jeg spesielle garantikrav ved kjøp via Trusted Checkout?
Ved kjøp via Trusted Checkout gjelder garantibestemmelsene som er pålagt ved lov. Det gis ingen ytterligere garantikrav.
Hvilke betalingsalternativer er tilgjengelige?
De fleste annonsene tilbyr betaling via Chrono24s deponeringstjeneste. I slike tilfeller betaler du for klokken ved å sette pengene inn på en sperret konto (betaling med kredittkort eller via bankoverføring) som først frigis når du har mottatt klokken. Teamet hos Chrono24 er alltid tilgjengelig og sørger for et problemfritt kjøp.

Mer informasjon om betaling via Chrono24 finner du her:
Hvis du ikke gjennomfører kjøpet via Chrono24s deponeringstjeneste, ber vi deg ta kontakt med selgeren direkte for å diskutere betalingsdetaljene.

Ytterligere spørsmål og svar