Over 1 500 vellykkede privatselgere hver måned.
Selg klokken din på Chrono24 du også!

Selge tilbehør
 • Lavt annonsegebyr
 • 90 % salgsrate
 • Gratis deponeringstjeneste
Lavt annonsegebyr
90 % salgsrate
Gratis deponeringstjeneste

Hvorfor selge via Chrono24?

 • Ledende markedsplass for luksusklokker

  Ledende markedsplass for luksusklokker

  Chrono24 har spesialisert seg på luksusklokker og presenterer klokken din på en profesjonell måte. Her oppnår du de beste prisene.

 • 350 000 potensielle kjøpere hver dag

  350 000 potensielle kjøpere hver dag

  Annonsen din er synlig for interessenter i over 90 land. Slik finner 9 av 10 klokker raskt en seriøs kjøper.

 • Sikker betaling

  Sikker betaling

  Vi tar hånd om hele transaksjonen, og du mottar pengene direkte på kontoen din og i din valuta.

Raskt og enkelt salg

 • 1. Opprett en annonse

  1. Opprett en annonse

 • 2. Motta kjøpsforespørsler

  2. Motta kjøpsforespørsler

 • 3. Selg klokken

  3. Selg klokken

Større sikkerhet og suksess ved salg med vår gratis depneringstjeneste

Over 60 % av selgerne benytter seg per i dag av deponeringstjenesten til Chrono24. Du sender først klokken når kjøperen har overført pengene på en sperret konto. Denne tjenesten er helt gratis for deg og gir potensielle kunder større tillit til deg. Det øker også dine salgsmuligheter!

Mer informasjon finner du her.

Slik oppretter du annonsen din hos Chrono24 i bare 4 trinn

Dette sier andre private selgere

 • Jeg har allerede solgt 2 klokker på Chrono24 og er veldig fornøyd. Spesielt betalingstjenesten gir meg og mine kjøpere en høy grad av sikkerhet og forenkler salget i stor grad.
  Joannis fra Tyskland
 • Jeg har solgt klokker på Chrono24 siden 2012. Ettersom svært mange mennesker over hele verden leter etter klokker her, finner jeg alltid en pålitelig kjøper på en rask og enkel måte.
  Ype fra Nederland
 • Annonser opprettes raskt og enkelt. Og med en annonse på Chrono24 når jeg kjøpere over hele verden uten anstrengelser.
  Jean-Marc F. fra Frankrike
 • Jeg har allerede solgt noen klokker på Chrono24. I denne anledning har deponeringstjenesten vært uunnværlig, fordi den gir begge parter sikkerhet.
  Robert fra Tyskland
 • Takket være klokkeelskere over hele verden, finner jeg alltid raskt en kjøper til klokkene mine. Dessuten er jeg veldig fornøyd med prisene jeg oppnår.
  Dirk fra Tyskland
 • På Chrono24 kan jeg selge klokkene mine til den prisen jeg tilbyr dem for. Siden Chrono24 har en global rekkevidde og lett tilgjengelig kundesupport, er portalen ideell for salg av klokker.
  Mark fra USA

Har du andre spørsmål?

Hvordan averterer jeg en klokke?
Averter klokken ved å fylle ut vårt korte skjema:
 1. Beskriv klokken i detalj. Jo mer nøyaktig beskrivelsen din er, desto lettere finner potensielle kjøpere annonsen din.
 2. Legg til opptil 4 bilder av klokken fra ulike vinkler i annonsen. Hold kameraet klart. Under opprettelsen av annonsen vil du bli bedt om ta bilder av klokken med 2 forskjellige, oppgitt tidspunkter og deretter laste opp bildene som bevis på at du har klokken i din besittelse. Disse bildene blir også brukt i annonsen.
 3. Oppgi dine personlige opplysninger.
 4. Avslutningsvis vil du bli bedt om å kontrollere opplysningene dine en gang til og betale annonsegebyret.
Hva koster annonsen, og hvilke betalingsmåter er tilgjengelige?
For en privat klokkeannonse tar vi et gebyr på 4,5 % av prisen som er oppgitt i annonsen eller minimum 5 EUR. Du betaler maksimalt 299 EUR pr. annonse – uansett hvor høy prisen er. Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, refunderer vi hele gebyret. Du kan betale annonsegebyret med PayPal, kredittkort eller bankoverføring. Publiseringsdato: 10/2015.
Hvordan fungerer pengene-tilbake-garantien?
Hvis klokken ikke er solgt innen 6 måneder, får du annonsegebyret tilbake. Forutsetningene for dette er at klokken ble avertert online på Chrono24 i hele 6-måneders perioden, at den ikke ble solgt og at du fortsatt har klokken i din besittelse. Etter utløpet av 6-måneders perioden har du 4 uker på deg til å bevise at du fortsatt har klokken i din besittelse.
Hva er et referansenummer?
Referansenummeret viser til klokkemodellen eller modellvarianten og kan bestå av flere tall og bokstaver. Avhengig av produsent kan referansenummeret være oppgitt på bunnen av urkassen (må ikke forveksles med urkassenummeret), låsen på klokkeremmen eller en sjelden gang være inngravert på tallskiven. Referansenummeret skal uansett være oppgitt i papirene eller på kvitteringen til klokken. Hvis du ikke finner referansenummeret, kan du søke på Internett etter produsentens navn som angitt på tallskiven og sammenligne bildene med din klokke. Dette korte sammenligningssøket vil i de fleste tilfeller kunne hjelpe deg videre.

+1 646-887-3560

FAQ

Har du spørsmål?
Vi hjelper deg gjerne.

+1 646-887-3560

Kontakt

?